Si „nasii” Olguta si Claudiu l-au tradat pe Dragnea. Tacere mormantala la eliberarea fostului stapan al PSD

politica

Cuplul Lia Olguta Vasilescu – Claudiu Manda nu a avut nicio reactie in urma eliberarii din puscarie a lui Liviu Dragnea. Cei doi s-au oferit, pe cand Dragnea era sef al PSD, sa-i fie nasi de casatorie.

Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda sunt ambii vicepresedinti ai PSD. In ziua in care Dragnea a fost eliberat, niciunul dintre ei nu a avut nicio reactie prin care sa isi manifeste bucuria fata de faptul ca acesta a iesit din inchisoare.

In aprilie 2019, Vasilescu si Manda s-au inghesuit insa sa ii fie nasi de cununie lui Liviu Dragnea, care atunci conducea PSD cu o mana forte.

“Am mare incredere in Claudiu. Cred ca la Bruxelles va fi unul dintre cei mai importanti europarlamentari, un om care are experienta, care are curaj, si care mai are un merit: a convins-o pe Olguta sa se marite cu el. Ii iubesc pe amandoi, si, daca cumva, sa nu se supere Irina, daca o sa ma lase astia in pace, aici in fata oltenilor, ii rog sa ne fie nasi”, a spus Dragnea in timpul unui miting la Craiova.

Claudiu Manda a acceptat imediat: “Spun domnului presedinte Dragnea: ‘Grabiti-va ca suntem de acord’”.

Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda au schimbat tabara imediat dupa incarcerarea lui Dragnea, sarind in barca lui Ciolacu.

Codrin Stefanescu, cel mai apropiat colaborator al lui Liviu Dragnea, a anuntat joi ca va face dezvaluiri de senzatie despre actualii lideri ai PSD. El a spus ca nu a dorit sa vorbeasca pana in momentul in care Dragnea este eliberat.

„Stiti deja ca astia sunt academisti, au facut academia SRI. O sa sa vedem unde-i sotia angajata, unde-i amanta, unde e varul, cumnatul, ginerele. Sigur ca voi spune lucurile astea, prea a fost confiscat partidul asta.

Baietii astia, pe care-i vedeti acum, ii maturam de mult. Nu m-a lasat Liviu, imi spunea ca poate se indreapta”, a declarat Codrin Stefanescu.

Dragnea a atacat dur PSD la iesirea din penitenciarul Rahova. „PSD a devenit un partid de opereta, condus de oameni lasi. PSD este praf, fara personalitate. (…) PSD nu e condus, este in buzunarele SRI”, a spus Dragnea, adaugand ca „am fost vandut”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: