Simion, criza de ras cand a fost intrebat despre nunta lui. Insa el i-a chemat la nunta lui pe „toti romanii” – Video

politica

Presedintele AUR, George Simion, a avut o criza de ras intr-un interviu luat de Ionut Cristache cand a fost solicitat sa dea detalii despre nunta sa, pe care o promoveaza intens in spatiul public. Se pare ca insusi Simion realizeaza cat de ridicol este acest demers la care a chemat insa sute de mii de romani.

„Ideea e sa avem o serbare campeneasca”, s-a apucat Simion sa explice, dupa care a izbucnit in ras, alaturi de Ionut Cristache. Cei doi au ras fara oprire aproape un minut, neputandu-se stapani.

 

Pana si Simion rade de „nunta” lui.

Posted by Laurentiu Dinca on Thursday, 23 June 2022

George Simion a anuntat ca se va casatori pe 27 august.

”Nunta va fi pe 27 august in satul Oveselu din Valcea. Stiu ca e departe pentru unii dintre voi, dar ne organizam cu autocare din fiecare judet. Nu am glumit: va astept pe toti”, a anuntat George Simion pe Facebook.

Nunta lui Simion a fost comparata cu cea a lui Corneliu Zelea Codreanu, liderul Miscarii Legionare. Nunta lui Codreanu a avut loc in urma cu aproape 100 de ani, pe 14 iunie 1925.

„Nunta lui Codreanu s-a desfasurat la Crang. Asistenta era formata din cateva zeci de mii de persoane (intre 80.000 si 100.000). Corneliu Codreanu impreuna cu tanara sa sotie Elena si-au facut aparitia intr-un car tras de boi, bine decorat. Nunta era organizata in aer liber, era vara si vreme foarte frumoasa”, scrie revista Historia.

Mai mult despre:

Comentarii: