Simion, gogosi la Antena 3: „Iohannis a intarziat la consultari, mi-am pierdut timpul total”. In realitate, delegatia AUR s-a ratacit pe langa Cotroceni

politica

Presedintele AUR, George Simion, a sustinut, luni seara, la Antena 3 ca presedintele Iohannis este cel care a intarziat la consultarile cu delegatia AUR. In realitate, liderii AUR s-au ratacit in jurul Cotroceniului, ei ajungand cu 10 minute intarziere la discutiile cu presedintele.

„Presedintele Iohannis a intarziat in sala, nu parea ca se grabeste Iohannis sa numeasca un guvern. (…) Noi ne-am spus optiunile, a spus ca ne multumeste si ca probabil ca va avea loc o noua runda de consultari. Dar eu le-as spune pseudo-consultari. Consultarile au avut loc inainte, pe biletele, intre domnul Orban si domnul Iohannis. Am simtit ca mi-am pierdut timpul total. Dar din respect fata de raporturile dintre institutii, am mers. Data viitoare nu stiu daca mai merg”, a declarat Simion in emisiunea lui Mihai Gadea.

Citeste si: Delegatia AUR s-a ratacit in jurul Cotroceniul, a trebuit sa vina un ofiter SPP sa-i salveze. Intarziere la intalnirea cu Iohannis

In realitate, liderii AUR au intarziat mai mult de 10 minute la intalnirea cu presedintele Iohannis. Ei au tinut sa vina pe jos si s-au ratacit in jurul Cotroceniului.

„Accesul pietonal se face pe la Leu, dar noi nu vrem. Noi vrem acces pietonal pe la masini. Avand in vedere cate incalcari de drepturi si libertati a facut domnul presedinte, cred ca isi poate permite sa astepte”, a spus Sosoaca intr-un live pe Facebook inainte de a intra la Cotroceni.

Un ofiter al SPP a venit apoi sa preia delegatia AUR.

Sosoaca a negat ulterior, la iesirea de la consultari, ca s-au ratacit, sustinand ca „ne-am plimbat, am vrut sa ne relaxam”.

Delegatia Aliantei este formata din copresedintii formatiunii, George Simion si Claudiu Tarziu, dar si din Ringo Damureanu, Dan Tanasa si Diana Sosoaca.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: