Simion s-a speriat de huiduielile de la Timisoara. AUR invalideaza mandatul de parlamentar al lui Francisc Toba

politica

Copresedintele AUR, George Simion, a anuntat sambata ca mandatul de parlamentar al colonelului Francisc Toba nu va fi validat.

„Din toate listele de cand pe care l-am avut ne-au fost aduse mai multe cazuri in atentie, unul un mod repetat. (…) In timpul campaniei electorale nu aveai timp sa analizezi si nu aveai timp de nimic.

Marea majoritate a cazurilor nu s-au verificat, nu s-au validat, ducem in Parlament oameni de care sa fiti mandri. Avem suspiciuni in cazul Francisc Toba. Nu vrem sa avem dubii. Am luat hotararea de a nu valida mandatul colonelului Francisc Toba si de a nu intra prin intermediul AUR acest domn in Parlamentul Romaniei”, a anuntat George Simion.

„S-ar putea sa apara tradatori intre cei 47 de parlamentari ai AUR”, a adaugat Simion.

Citeste si: Uriasa dezamagire a alegatorilor AUR: „George, ai bagat securisti, penali. Eu ti-am facut campanie, ti-am strans semnaturi, am facut de toate”

George Simion a fost huiduit, miercuri, la Timisoara pentru ca Francisc Toba urma sa devina parlamentar pe listele AUR. Toba este acuzat de numerosi revolutionari ca a coordonat represiunile impotriva manifestantilor brasoveni in Decembrie 1989.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: