Sinead O’Connor, probleme psihice grave: „Fiul meu este diabolic. Daca reusesc sa nu mor va dau pe toti in judecata”

life

Cantareata Sinead O’Connor i-a trimis o scrisoare cutremuratoare primului dintre cei patru fosti soti ai sai, pe care a publicat-o pe Facebook, marti, la cateva ore dupa ce a fost gasita de Politia din Chicago.

Ea disparuse fara urma, iar autoritatile se temeau sa nu se sinucida. Asta pentru ca, in ultima vreme, Sinead O’Connor a publicat pe retelele de socializare mai multe mesaje alarmante, relateaza News.ro.

De exemplu, recent, ea si-a amenintat rudele ca va lua o supradoza, iar duminica trecuta a fost data disparuta. Plecata sa faca o plimbare cu bicicleta duminica dimineata, Sinead O’Connor a fost gasita in cele din urma „sanatoasa si in siguranta” de autoritatile din statul american Illinois.

Insa cazul nu se opreste aici. Obisnuita sa trimita mesaje insultatoare familiei sale pe retelele de socializare, artista irlandeza, in varsta de 49 de ani, a publicat o scrisoare deschisa pe Facebook, luni seara.

Textul se adreseaza producatorului muzical John Reynolds, primului ei sot, cu care a fost casatorita din 1989 pana in 1991 si cu care are un fiu, Jake.

Scrisoarea, ce include insulte adresate fiului ei cel mare, Jake, tatalui ei si primului ei sot, incepe in felul urmator: „Sa-i spui fiului nostru diabolic ca o persoana care sufera de afectiuni medicale, ale caror simptome includ pulsiuni suicidare, nu este manipulatoare, insa el este un fiu de tarfa, o bruta sovina, la fel ca bunicul lui (…) M-ati abandonat cu totii pentru ca eu am avut tendinte suicidare. Banda de tarfe dovedite! M-ati lasat sa mor”.

Acesta este tonul intregului mesaj. Sinead O’Connor evoca, succesiv, mai multi membri ai familiei sale, inclusiv pe mama ei, care a murit intr-un accident de masina in 1985 – o drama care a devastat-o pe artista.

„Jake spune ca stie ca eu sufar de o maladie mentala dar, totusi, sare cu picioarele pe o infirma. Spune-i sa inceteze sa se poarte ca si cum i-ar pasa daca eu as muri. Al dracului ticalos mic si mincinos! (…) Ati face bine cu totii sa va rugati ca eu sa mor. Pentru ca va voi da pe toti in judecata pentru ceea ce mi-ati facut, daca voi supravietui”, a scris cantareata.

„Tata, tu i-ai facut asta mamei mele. Ai reusit sa scapi. Insa eu sunt mai puternica decat a fost ea. Nu vei scapa de data asta (…) Cate femei ai obligat sa faca avort, John? Le-ai numarat? Eu le-am pierdut sirul in urma cu peste 16 ani (…) Niciunul dintre voi nu ma va revedea, din cauza a ceea ce mi-ati facut. Daca reusesc sa nu mor, veti plati costurile medicale si veti continua sa fiti implicati, pentru ca ati fost si continuati sa fiti coordonatorii distrugerii mele emotionale si psihice (…) Va voi revedea la tribunal. Vreau despagubiri”, a adaugat cantareata irlandeza.

Disparitia cantaretei s-a produs la sase luni dupa ce artista a fost implicata intr-un incident similar, in noiembrie 2015, cand a publicat un mesaj pe Facebook, in care a amenintat ca se sinucide, in urma „unei serii oribile de tradari” ce ar fi fost comise de familia sa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: