Sinucidere dramatica a unei JURNALISTE. A lasat o fetita in urma sa

news

O tanara de 36 de ani, din Vaslui, fosta jurnalista, si-a pus capat zilelor luni, 30 mai, aruncandu-se in fata trenului, la aproape un kilometru de Gara Vaslui.

Tanara, mama unei fetite de zece ani, a fost observata de mecanicul de locomotiva, in timp ce se deplasa pe o poteca paralela cu linia ferata. Acesta a folosit semnalele acustice, insa in momentul in care s-a apropiat, femeia s-a aruncat in fata trenului.

”Echipa deplasata la fata locului a descoperit cadavrul unei femei de 36 de ani, intre firele de cale ferata, prezentand multiple traumatisme. In cauza se fac cercetari pentru a se stabili imprejurarile exacte in care s-a produs tragedia”, a precizat Mihaela Straub, responsabil mass-media din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui. Tanara care si-a pus capat zilelor se numeste Evelina Carabas, iar in trecut a lucrat ca redactor in presa locala din Vaslui.

Avea o fetita de 10 ani pe care si-o crestea singura. Locuia in apropiera Garii Vaslui si tot timpul era observata alaturi de copila sa. Apropiatii si familia tinerei sunt socati de gestul tinerei si nu inteleg ce a determinat-o sa recurga la gestul disperata, mentioneaza Adevarul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: