Siretlicul primitiv al lui Dancila, cum vrea sa se asigure ca baronii nu o tradeaza. Anunta ca le da banii dupa motiune

politica

Premierul Viorica Dancila a anuntat duminica, la Husi, ca vineri va avea loc rectificarea bugetara si a reluat afirmatiile conform carora motiunea de cenzura nu va trece. Sedinta de Guvern anuntata de premier ar urma sa aiba loc la o zi dupa dezbaterea motiunii de cenzura, in urma careia opozitia da ca certa caderea Guvernului.

„Rectificarea bugetara va avea loc vineri. Vineri vom avea sedinta de Guvern, vom avea rectificarea bugetara si mai multe acte normative atat de asteptate in intreaga tara”, a afirmat prim-ministrul, citata de news.ro.

Viorica Dancila a declarat din nou ca motiunea de cenzura, care urmeaza sa fie dezbatuta si votata joi in Parlament, nu va trece.

Premierul a criticat atitudinea presedintelui Klaus Iohannis, care isi doreste ca guvernul sa cada.

„Ceea ce este foarte periculos este faptul ca presedintele Romaniei, care trebuie sa fie presedintele tuturor, este cel care cere efectiv ca acest Guvern sa cada, Este tocmai ceea ce nu trebuie sa faca un presedinte. Cred ca trebuie sa iesim din aceasta logica a campaniei electorale si sa ne indeplinim fiecare obligatiile constitutionale”, a precizat Dancila.

Viorica Dancila, s-a aflat duminica, la Husi, in judetul Vaslui, unde a participat la evenimentul ”Ziua recoltei”. Imagini cu liderul PSD facand o baie de multime si vorbindu-le oamenilor au fost postate pe Facebook.

„Am intalnit oameni minunati astazi la Husi. Mi-au vorbit despre lucrurile care ar trebui imbunatatite in comunitatea de acolo, dar si despre faptul ca se bucura de veniturile majorate si ca vor sa ne respectam promisiunea de a le creste in continuare, asa cum ne-am asumat prin Pactul pentru bunastarea romanilor. Mi-au vorbit despre asteptarile pe care le au de la viitorul Presedinte al Romaniei si i-am asigurat ca eu nu voi lasa pe nimeni in urma. Fiecare roman e parte a Romaniei pentru care lupt!”, a transmis Viorica Dancila.

Mai mult despre:

Comentarii: