„Situatia s-a degradat. Patru televiziuni de stiri, parca la comanda, si-au intensificat atacurile la adresa Occidentului”. Avertismentul unui inalt oficial al statului roman

analize

Directorul Colegiului National de Informatii, Iulian Fota, atrage atentia asupra intensificarii propagandei, pe televiziunile de stiri, impotriva Occeidentului. „In ritmul asta, la vara, facem deja referendum de iesire din UE”, avertizeaza Fota.

Fota spune ca propaganda anti-occidentala este tot mai agresiva si directa, evoluand de la „zona mai gri”, a aluziilor si insinuarilor. El a sesizat acest lucru la patru televiziuni importante de stiri, dintre care a nominalizat doar B1 TV.

„Propaganda anti-occidentala, anti-UE, anti-NATO si anti-americana se inteteste pe zi ce trece. Acum o ora, pe B1, trona Mircea Dogaru, care, sub privirile incurajatoare ale lui Barbu, improsca in toate partile numai minciuni si venin. A scos de la naftalina ideea podului catre rusi, exprimata de George W. Bush in 2002, in alt context si cu alt inteles, sugereaza, fals, ca americanii se pupa bot in bot cu rusii, o desconsidera pe doamna cancelar Merkel si cite si mai cite. Propaganda de cea mai joasa speta. Absolut incredibil.

Acum citeva luni inca eram intr-o zona mai gri, a aluziilor, a insinuarilor. In doar citeva saptamani situatia s-a degradat iar de citeva zile, pe cele patru televiziuni de stiri, parca la comanda, si-au intensificat atacurile la adresa Occidentului. Astazi suntem deja intr-o etapa a atacurilor mincinoase directe, a denigrarii ideii de Occident.

In ritmul asta, la vara, facem deja referendum de iesire din UE. La cererea indignata a publicului. Si ce este mai grav e ca nu mai are cine sa reactioneze. Putinele voci lucide vor fi acoperite de vacarmul unei propagande tot mai bine organizata. Vai de Constitutia noastra!”, a scris Fota pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: