„Sluga penibila”. Carmen Avram ii aduce ode fierbinti lui Dancila: „Discurs fabulos in Parlamentul European, m-a atins la inima”

politica

Cramen Avram, sotia lui Adrian Ursu, afirma ca a decis sa candideze pe lista PSD pentru europarlamentare pentru ca a fost foarte impresionata de discursul sustinut de Viorica Dancila in Parlamentul European. „E o pledoarie pentru Romania pe care eu n-am mai auzit-o. Si are doamna Dancila aceasta sintagma pe care o foloseste foarte des: tara mea. Pe mine ma atinge in inima asta”, a spus Avram la Antena 3.

„Eu nu am fost votant PSD. Pana in 2009 am votat PNL. Dupa 2009 am tot asteptat ca PNL sa isi revina si i-am gasit mereu scuze. Dupa acest decembrie 2016, am vazut un partid care castiga alegerile si, la cateva saptamani, exista aceasta tentativa de a fi inlaturat de la putere. Dupa care l-am vazut asaltat in moduri in care nu credeam ca mai e posibil, si dinauntru, si dinafara. Si l-am vazut in aceasta zbatere de a tine piept presiunii. El, intai si intai, nu cedeaza si mai are timp sa rezolve si lucruri. Si m-am uitat la el, la acest partid si cumva, pentru prima data in istoria mea personala, am prins drag de el si am inceput sa il respect. Am inceput sa simt pentru el lucruri pe care nu am crezut ca pot sa le simt. S-au intamplat lucruri in acesti ultimi 2 ani, care pentru mine au fost socanti. Si forta acestor oameni, care au fost huiduiti, huliti, scuipati, in toate felurile, forta acestor oameni de a duce mai departe o misiune pe care si-au asumat-o si au castigat-o in mod legal”, a sdeclarat Carmen Avram la Antena 3.

Carmen Avram a avut apoi numeroase laude la adresa Vioricai Dancila.

„Pe langa asta, a fost un moment decisiv, cand am stiut ca sunt de partea lor total: speech-ul pe care Viorica Dancila l-a tinut in Parlamentul European, atunci cand era problema rezolutiei care s-a votat. Asta e un speech pe care eu as putea…, pana la urmatorul fabulos care o sa apara, as putea sa-l ascult in bucla. E o pledoarie pentru Romania pe care eu n-am mai auzit-o. Si are doamna Dancila aceasta sintagma pe care o foloseste foarte des: tara mea. Pe mine ma atinge in inima asta… a inceput sa ma doara pentru ca tara mea sufera. Si in Parlamentul European a fost aceasta doamna care, cu vocea ei firava, a spus: Tara mea nu merita sa fie pedepsita”, a mai spus Carmen Avram.

Jurnalistul Mircea Marian comenteaza dur afirmatiile lui Avram.

„Credeam ca jurnalista Carmen Avram, chiar si ajunsa pe listele PSD la europarlamentare, e o persoana decenta. Sunt un papagal, as usually.
Carmen Avram: `M-a convins speech-ul Premierului Viorica Dancila de la Bruxelles. Asta e un discurs pe care as putea sa-l ascult in bucla mereu si mereu, pana la urmatorul discurs fabulos pe care il va avea. Aceasta Doamna, cu vocea ei firava, a spus in Europa „tara mea„… si speech-ul acela m-a convins`. Alta sluga penibila”, a scris Marian pe Facebook.

Comitetul Executiv al PSD a validat lista partidului pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, aceasta fiind deschisa de actualul ministru al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, urmata de Carmen Avram si de senatorul Claudiu Manda.

Mai mult despre: ,

Comentarii: