Slugarel, nou anunt despre evaluarea lui Augustin Lazar, imediat dupa atacul lui Dragnea. Seful PSD nu vrea sa o vada pe inculpata pe Carmen Dan

politica

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat luni, pe Facebook, ca CSM a transmis catre MJ situatia evaluarilor procurorului general Augustin Lazar, el precizand ca „nu a fost supus niciunei evaluari”.

„CSM a transmis catre MJ situatia evaluarilor procurorului general!”, a scris ministrul Justitiei pe contul sau de Facebook, completand ulterior: „PS: nu a fost supus niciunei evaluari”.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a indemnat explicit, duminica seara, pe Tudorel Toader sa il revoce pe procurorul general.

„Tudorel Toader spune ca a inceput evaluarea, sper sa o termine totusi. Vor sa o puna sub acuzare si pe doamna ministru de interne. Toate actiunile astea fac parte din acelasi scenariu. Planul e facut in alta parte, dar din cate am auzit eu, Kovesi conduce parchetul general acum. Planul e facut in zona Cotroceniului”, a declarat Dragnea la Antena 3.

In 25 august, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, pe Facebook, ca declanseaza procedura legala pentru evaluarea activitatii manageriale a procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Augustin Lazar.

El spunea ca rezultatele evaluarii, ”insotite de eventuale propuneri”, vor fi facute publice in termen de cel mult 30 de zile.

Procurorul general a fost intrebat recent daca are emotii in ceea ce priveste evaluarea facuta de ministrul Justitiei.

„Eu de 36 de ani am fost evaluat foarte bine. Nu am nicio emotie, eu ma cunosc pe mine”, a afirmat Augustin Lazar.

De asemenea, intrebat daca de revocare ii este teama, procurorul general a raspuns: „Nu”.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: