Slugarnicia nu i-a fost de ajutor. Mihai Fifor, executat in CEX al PSD. Teodorovici o pateste si el

politica

CEX al PSD a decis, vineri seara, sa il inlocuiasca pe Mihai Fifor din calitatea de sef de campanie al Vioricai Dancila la alegerile prezidentiale.

”Mihai (Fifor – n.red.) nu mai este seful campaniei pentru prezidentiale, iar Paul (Stanescu – n.red.) a cerut chiar suspendarea lui din partid. Dancila, insa, i-a luat apararea”, au declarat surse din PSD pentru Mediafax.

De campania prezidentiala se vor ocupa liderii judeteni care au avut cele mai bune rezultate la alegerile parlamentare, printre acestia Olguta Vasilescu, Gabriela Firea, Niculae Badalau si Dumitru Buzatu,  anunta Realitaea TV.

Viitoarele decizii ar urma sa se ia prin consens, iar ministrul de finante, Eugen Teodorovici, ar urma – la rindul sau – sa treaca in plan secund.

De asemenea, gruparea Stanescu i-a cerut lui Mihai Fifor sa plece din functia de secretar general, sa faca un pas in spate.

Marcel Ciolacu l-a acuzat pe Fifor ca a intoxicat-o pe Dancila cu informatii false despre el. Si Gabriela Firea l-a acuzat pe Fifor ca da presei informatii false despre colegii de partid.

Fifor a fost aparat insa de Viorica Dancila, care a spus ca „ce a ales congresul trebuie sa fie schimbat tot de congres”.

Postul de secretar general este vizat de Paul Stanescu.

Viorica Dancila, in acelasi timp presedinta a PSD, a infirmat ca la discutiile pe care le-a avut vineri cu unii lideri ai partidului s-a pus problema retragerii sale din functie.

Ea a spus ca formatiunea reprezinta „o echipa unita”, care va „merge inainte”.

Mai mult despre: ,


Comentarii: