Slugarnicul Tudorel s-a prezentat la biroul lui Dragnea pentru a-i da raportul. Ce a vorbit cu seful PSD

politica

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri, dupa intalnirea cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, ca a discutat cu acesta despre modul si limitele in care in ordonanta de urgenta aprobata luni de Guvern privind legile Justitiei s-au preluat unele dintre recomandarile facute de Comisia de la Venetia in avizul preliminar.

„Am discutat cu domnul presedinte despre faptul ca maine dupa-amiaza voi pleca la lucrarile Comisiei de la Venetia, care se vor desfasura vineri si sambata. Am discutat despre modul si limitele in care ordonanta de urgenta care tocmai a fost adoptata a preluat unele dintre recomandarile comisiei din avizul preliminar. Am mai discutat despre faptul ca la comisie voi prezenta evolutiile legislative de la noi, adica noutatile aduse prin ordonanta de modificare a legilor Justitiei in sensul avizului preliminar al comisiei, sigur, participand si asteptand cu interes sa vedem forma finala a avizului. Atat si nimic mai mult”, a precizat Toader.

El a sosit la biroul presedintelui Camerei Deputatilor in timp ce acesta dadea declaratii jurnalistilor. Intrebat de ce a venit ministrul Justitiei la el, Dragnea a raspuns: „De ce a venit domnul ministru la mine in cabinet? Va intreb. O sa-l intreb cand o sa intru la mine in birou”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: