Smecherul de Caracal, Remus Radoi, retinut de politisti. I-a sfidat pe acestia conducand fara permis

news

Omul de afaceri Remus Radoi, care controleaza firme de paza si protectie din Caracal, a fost depistat de politisti pentru a doua oara in aceasta luna conducand autoturismul, desi avea permisul suspendat.

„In urma activitatilor desfasurate in teren, politistii rutieri au depistat la intersectia dintre Calea Bucuresti cu strada Rasaritului, din municipiul Caracal, un barbat, de 42 de ani, din comuna Redea, judetul Olt, in timp ce conducea un autoturism avand dreptul de a conduce suspendat. In urma cu 10 zile, politistii Serviciului Rutier Olt au intocmit un dosar penal pentru sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, intrucat aceeasi persoana a fost depistata conducand un autoturism pe raza comunei Slatioara, avand permisul de conducere retinut in vederea suspendarii dreptului de a conduce”, au precizat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Olt, citati de Agerpres.

Potrivit unor surse oficiale, este vorba despre omul de afaceri Remus Radoi.

Barbatul a fost depistat in trafic de catre un echipaj de politie din Caracal care verifica modul de respectare a restrictiilor de circulatie prevazute in ordonantele militare.

„Avand in vedere faptul ca prin incalcarea repetata a normelor privind circulatia pe drumurile publice barbatul pune in pericol participantii la trafic, politistii l-au retinut pentru 24 de ore, urmand ca in cursul zilei de maine sa fie prezentat unitatii de parchet competente cu propuneri legale”, au mentionat reprezentantii IPJ Olt.

Remus Radoi este afaceristul la care ar fi apelat fostul adjunct al IPJ Olt Nicolae Alexe, pe 25 iulie, pentru gasirea Alexandrei Macesanu.

Mai mult despre:

Comentarii: