Socialistii europeni s-au saturat pana peste cap de „prietenii” din PSD: „Este inacceptabil ce fac, intineaza relatiile noastre. Asta este foarte clar” – Video

politica

Mesaj dur transmis liderilor PSD de catre un deputat social-democrat din Germania, Gernot Erler. Acesta declara ca socialistii germani sunt „frustrati si dezamagiti” de actiunile „prietenilor” din PSD indreptate impotriva justitiei.

Deputatul fost intrebat de Deutsche Welle cum avalueaza inceracrile guvernului PSD de a slabi lupta anticoruptie „ceea ce ar putea fi in favoarea politicienilor din propriile randuri”.

„Stiti ca eu sunt social-democrtat si avem relatii de camaraderie cu PSD in Romania. Dar suntem foarte frustrati si dezamagiti de ceea ce fac prietenii nostri de partid acolo, deoarece este impotriva tuturor telurilor Romaniei ca lupta obligatorie impotriva coruptiei sa fie continuata. Nu este posibil ca politicieni care, datorita faptului ca sunt sau au fost in guvern, sa se bucure de impunitate prin modificarea legii Este inacceptabil, ceea ce le-am transmis foarte clar si prietenilor nostri de acolo si intineaza relatiile noastre. Asta este foarte clar”, a declarat deputatul social-democrat Gernot Erler.

Erler este membru in Partidul Social Democrat inca din 1970 si face parte din Bundestag, parlamentul german, din 1987. In perioada 2005-2009, el a fost ministru de stat in Ministerul de Externe al Germaniei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: