Somera Dancila, cu brosa Coco Chanel la Digi24: „Nu ma simt responsabila pentru deficitul bugetar, pentru dezechilibrul bugetar”

politica

Fostul premier, Viorica Dancila, a sustinut luni, la Digi24, ca nu este cu nimic responsabila fata de situatia bugetara grava cu care se confrunta Guvernul Orban.

„Nu ma simt responsabila pentru deficitul bugetar, pentru dezechilibrul bugetar. Pentru dezechilibrul bugetar este vinovat Ludovic Orban. (…) Am vazut foarte multe masuri luate pentru corporatii. Nu avem o prioritizare a proiectelor noastre, ce este important pentru tara? Eu am vazut pana acum numai lucruri care dezmagaesc, am vazut programe desfiintate, am vazut programul tomate si usturoi desfiintat”, a sustinut Dancila.

Intrebata daca a fost „instrumentul lui Dragnea”, Dancila a negat vehement.

„Nu am fost niciodata instrumentul lui Liviu Dragnea. S-a incercat sa se introduca asta in spatiul public. Liviu Dragnea nu a venit la mine sa-mi spuna sa fac un anumit lucru si l-am facut”, a pretins fostul premier.

Viorica Dancila a recunoscut recent ca este somera.

„Deocamdata nu am serviciu, am mai multe propuneri. Deocamdata sunt somera”, a sustinut Dancila intr-un interviu acordat lui Ion Cristoiu pentru Mediafax.

Mai mult despre:

Comentarii: