Somera Norica Nicolai, mesaj plin de nervi: „Cei care se bucura de esecul meu sa-si vada de familia si de caminul lor”

politica

Norica Nicolai are un mesaj furios dupa ce ALDE nu a primit suficiente voturi pentru a-si trimite reprezentanti in Parlamentul European. Nicolai era prima pe lista ALDE.

Desi a fost una dintre cele mai agresive voci ale Coalitiei PSD-ALDE, Norica Nicolai sustine acum ca „pe ura nu a construit nimeni nimic, niciodata

„Am crezut si voi crede mereu ca cea mai buna arma a democratiei este votul. De aceasta data, votul nu a fost in favoarea mea si a partidului meu, dar cred ca vointa cetatenilor trebuie respectata.

(…) Viata politica nu se termina cu o functie si voi continua sa fiu o prezenta activa in spatiul public, sa imi sustin parerile si sa apar valorile liberale. Imi doresc ca si noii europarlamentari romani, indiferent de grupul politic la care se vor afilia, sa se bata cum m-am batut eu pentru Romania. Sa faca echipa pentru tara noastra. Avem acasa oameni care merita asta.

In ceea ce priveste bucuriile excesive ale unora si altora in legatura cu esecul unor oameni politici in urma acestor alegeri, tot ce le doresc, in mod sincer, este ca trairile lor sa aiba mai multa legatura cu proiectele personale, cu familia si cu caminul lor decat cu rezultatul unor alegeri. Asta daca dorim sa evoluam in aceasta societate si sa construim aceasta tara pe ceva solid. Pe ura nu a construit nimeni nimic, niciodata”, este mesajul postat de Norica Nicolai pe Facebook la doua zile dupa alegerile europarlamentare.

ALDE a obtinut putin peste 4% la alegerile europarlamentare.

Mai mult despre:

Comentarii: