Sorina Matei de la B1 TV s-a transformat in postarita pentru infractoarea Alina Bica. Realizatoarea TV a fost data de gol chiar de avocatul lui Bica

news

Avocatul Alinei Bica, Doru Traila, a afirmat, vineri, in fata instantei, ca documentele prin care fosta sefa a DIICOT vrea sa demonstreze ca are statut de refugiat politic in Costa Rica au ajuns la el prin intermediul realizatoarei TV Sorina Matei. Aceasta s-a remarcat in ultima perioada prin atacuri foarte violente la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

„Doru Traila a recunoscut ca documentele prezentate in instanta au fost trimise prin mail unei jurnaliste, Sorina Matei, iar el le-a luat de la aceasta. Avocatul a cerut ca presa sa nu mai participe la acest proces, invocand faptul ca datele prezentate in apararea Alinei Bica sunt confidentiale”, trasnmite Agerpres.

Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au declarat vineri ca Alina Bica nu a primit statutul de refugiat politic in Costa Rica, asa cum sustine avocatul acesteia, fosta sefa a DIICOT fiind solicitant cu un carnet provizoriu care expira in ianuarie 2019.

Magistratii au respins cererea Alinei Bica de a fi audiata prin videoconferinta in dosarul ANRP, deoarece documentele depuse de avocat nu dovedesc imposibilitatea acesteia de a se prezenta la proces.

„Actele medicale prezentate nu dovedesc imposibilitatea de prezentare. Instanta constata ca Alina Bica nu are statutul de refugiat, ci are un carnet provizoriu al solicitantului cu valabilitate pana le 30 ianuarie 2019”, a anuntat presedintele completului de judecata, Lucia Rog.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: