Sosoaca, atac surpriza la adresa conducerii AUR. Este furioasa ca i-au cerut bani din salariul de parlamentar: „Incearca sa se imbogateasca”

politica

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a lansat un atac neasteptat la adresa conducerii AUR, nemultumita ca aceasta i-a cerut sa cotizeze din salariul de parlamentar catre partid.

„Am sa va spun cum incearca partidele sa se imbogateasca pe seama senatorilor si deputatilor, cerandu-le bani din salarii, in conditiile in care un partid primeste, pe luna, pentru un parlamentar 15.000 de eruo de la statul roman, iar pentru o femeie, 30.000 de euro.

Partidele au din ce sa traiasca, asa ca nu mai cereti bani senatorilor si deputatilor. Da? Nu aveti de ce. Vi se plateste de catre statul roman destul”, a spus Sosoaca intr-un live pe Facebook.

Sosoaca nu a nominalizat AUR, insa este evident ca la acest partid se refera intrucat este imposibil ca alte partide sa-i solicite cotizatie.

Sosoaca a ajuns pe liste AUR in calitate de membra a Partidului Neamul Romanesc.

Copresedintele AUR George Simion a anuntat recent ca isi va dona 90% din salariu.

„Sunt parlamentar in Parlamentul Romaniei. N-am uitat cine sunt, n-am uitat ce avem de facut si de aceea va anunt ca voi dona 90% din salariul meu catre o cauza civica, catre cazuri speciale, luna de luna (…).

Carcotasii vor incepe cu fel de fel de chestiuni, cum incep ei de obicei. Cum si din cei voi trai, anul viitor voi mai scrie o carte, mai am si celelalte carti, mai am exemplare din ele”, a spus George Simion intr-un mesaj video.

Mai mult despre:

Comentarii: