politica

Sosoaca, criza de isterie la tribuna Parlamentului. A refuzat sa plece: „Senatul SUA a mentionat ca pandemia este o minciuna care ati condus-o dvs., omorand oameni”

Senatoarea Diana Sosoaca a inceput din nou sa urle, miercuri, in plenul reunit al Parlamentului la sedinta de revocare a Renatei Weber. Ea si-a continuat urletele chiar si dupa ce presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic orban, i-a taiat microfonul.

„S-au finalizat dezbaterile”, a spus Orban.

Sosoaca a inceput insa sa zbiere.

„Nu s-au finalizat, ca nu imi spuneti dvs. in fata Constitutiei, Exista o Constitutie de care va bateti joc,  asa cum va bateti joc si de Avocatul Poporului. Finalizez dupa 3 minute, asa e la noi. Fiti respectuos, domnule Orban. In timp ce in timpul statii de urgenta umpleati Guvernul Romaniei cu pahare de whiskey si trabucuri, poporul roman era amendat cu 20.000 de lei pentru ca-si permitea sa-si cumpere o paine.

CCR va anulat acele ordine, dvs. suntei cei care ati incalcat Constitutia Romaniei. Avocatul Poporului a fost singura institutie din Romania care a tinut partea poporului roman, Dvs. suntei cei care ati omorat oameni in spitale, i-ati legat de pat, le-ati dat tratamente inumane. Senatul SUA a mentionat ca pandemia este o minciuna care ati condus-o dvs., omorand oameni”, a urlat Sosoaca.

Ludovic Orban i-a intrerupt microfonul, insa Sosoaca a continuat sa urle de la tribuna minute in sir, in timp ce parlamentarii votau pentru revocarea Renatei Weber.

Deputatii si senatorii au votat, miercuri, proiectul de hotarare privind revocarea Renatei Weber de la conducerea institutiei Avocatul Poporului.

S-au inregistrat 247 de voturi „pentru”, 32 ‘impotriva’, iar un parlamentar nu a votat.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Cum se castiga contracte de peste 1 milion euro cu primaria lui Piedone. Denumirea firmei norocoase contine numele nepotului lui Piedone

Intr-o plangere adresata DNA de catre un fost director din Primaria Sectorului 5, aflata in…

3 ore ago

Macron revine si subliniaza: „Nu exclud trimiterea de trupe occidentale in Ucraina. Ce securitate va mai exista pentru Romania, Moldova, Polonia daca Rusia va castiga in Ucraina?”

Presedintele francez Emmanuel Macron a reiterat posibilitatea trimiterii de trupe occidentale pe teren in Ucraina,…

O oră ago

Un nou atac devastator cu ATACMS lansat de Ucraina. Peste 100 de soldati rusi ar fi fost ucisi chiar pe poligonul de antrenament

Peste 100 de soldati rusi ar fi fost ucisi dupa ce un teren de antrenament…

2 ore ago

Franta depaseste (din nou) Marea Britanie in cursa investitiilor straine, pe fondul incetinirii cresterii economice in Europa

Franta a ramas cea mai atractiva destinatie din Europa pentru investitiile straine directe in 2023,…

2 ore ago

UE anunta un pachet de ajutor de 1 miliard de euro pentru Liban, in incercarea de a reduce fluxul de refugiati sirieni

Uniunea Europeana va oferi Libanului un ajutor financiar de 1 miliard de euro pe o…

2 ore ago