Sosoaca, delir fara masura. Ii face „pseudo-oameni” pe romanii care s-au vaccinat: „Devin alta specie”

politica

Senatoarea Diana Sosoaca, bagata in Parlament de AUR,  a lansat noi teorii halucinante privind vaccinarea. Ea a sustinut ca romanii care se vaccineaza devin „pseudo-oameni” si va vaccinul l-ar „inlocui” pe Dumnezeu.

“Este foarte clar ca exista efecte adverse care duc inclusiv la moarte si, pana cand nu se va termina acest experiment, in decembrie 2023, voi milita contra vaccinarii.

Va solicit tuturor sa nu va vaccinati atat timp cat nimeni nu despagubeste pe nimeni! In caz de deces, despagubiti familia decedatului cu 5 milioane de euro!

Multi cercetatori spun ca afecteaza genomul uman, ceea ce inseamna ca-l inlocuieste pe Dumnezeu si modifica structura ADN-ului, ceea ce inseamna ca nu veti mai fi oameni!

Copiii care sunt facuti de persoane vaccinate oare vor suporta aceeasi transformare genetica? Vor mai fi oameni normali ca noi sau vor fi niste pseudo-oameni, o alta specie?

Din totalul femeilor care au suferit efecte adverse, peste 75% din ele au suferit avorturi, cele care erau gravide, iar celelalte sunt sterile ca urmare a vaccinarii. Ma intreb cate femei vor mai putea procrea in viitor…

Rog copiii din Romania, rog adolescentii sa nu se duca la vaccinare!”, a afirmat Sosoaca intr-un interviu pentru Adriana Bahmuteanu.

Sosoaca are interdictie sa mai reprezinte Senatul timp de trei luni. Plenul Senatului a respins, pe 17 mai, in sedinta secreta, contestatia depusa de senatoarea Diana Sosoaca in urma sanctionarii sale, fiind mentinut avertismentul scris.

Contestatia s-a solutionat cu votul majoritatii senatorilor prezenti.

In urma sanctiunii cu avertisment scris care i-a fost aplicata Dianei Sosoaca pe 26 aprilie, aceasta nu mai poate reprezenta Camera superioara a Parlamentului in relatii interne si externe pentru o perioada de trei luni.

Potrivit presedintelui Comisiei juridice a Senatului, Iulia Scantei, Dianei Sosoaca i se reproseaza „nerespectarea legilor in vigoare si a prevederilor Regulamentului, exercitarea in mod abuziv a mandatului, comportament injurios, calomniator, la adresa unor membri ai Senatului, in cadrul sedintelor de plen si incalcarea solemnitatii sedintelor de plen prin nerespectarea regulilor privitoare la luarea de cuvant”.

Mai mult despre:

Comentarii: