Categories: politica

Sosoaca s-a dus peste AUR-isti in Parlament sa se bata cu ei. Tot ea s-a plans ca a fost lovita de Simion: „Depun plangere penala”

Scandal major intre fostii parteneri George Simion si Diana Sosoaca, marti seara, in Parlament, la dezbaterea privind bugetul pe 2024. Sosoaca l-a acuzat pe Simion ca a lovit-o.

Sosoaca s-a dus la tribuna Parlamentului in timp ce parlamentarii AUR fluturau pancarte in care criticau noul buget.

George Simion a acuzat-o pe Sosoaca ca face scandal la solicitarea PSD si ca a rupt o pancarta.

”Cand dati banii la profesori, domnul Ciolacu?! De ce ati pus-o pe Sosoaca sa faca circ? Asta e bataia de joc a lui Marcel Ciolacu si a Dianei Sosoaca. O sa blocam in continuare tribuna Parlamentului, pana decide Marcel Ciolacu sa dea banii profesrilor”, a afirmat George Simion.

Diana Sosoaca l-a acuzat apoi pe Simion ca a lovit-o si acuza ca va depune plangere penala.

„Ia, uite, cum trebuie sa-l apere barbatii pe SIEmion. Cine esti tu, ma? Ati vazut ce violent a fost? Nu e in stare sa se apere singur. Lup in blana de oaie, cu fatalaii astia sa te apere.

Inca o plangere penala pentru Simion. Te-am inregistrat sa vada lumea cat esti de grobian si violent. Voi sunteti PSD, fatalailor! Traiasca fatalaii cocliti, fatalaii de tinichea”, a strigat Diana Sosoaca.

Parlamentarii AUR au bannere cu ”Opriti batjocura”, ”PSD si PNL monopol pe Parlament”, ”Fara sinecuri in functii publice”, ”Opriti hotia ASF”.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

S-a scufundat langa Sf. Gheorghe o nava tanzaniana, Mohammed Z. Trei marinari sunt dati disparuti

O nava sub pavilion tanazanian, Mohammed Z, s-a scufundat sambata dimineata pe canalul Sf. Gheorghe.…

22 de minute ago

Presedintele ucrainean solicita participarea Chinei la negocierile de pace, fiindca este singura tara care ar putea influenta Rusia

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat ca doreste sa colaboreze cu tari precum China, care…

56 de minute ago

Trei romani sunt blocati in Noua Caledonie. Parisul a declarat stare de urgenta in acest teritoriu francez de peste mari

MAE anunta ca in Noua Caledonie se afla blocati trei romani, in contextul in care…

O oră ago