Sosoaca se lauda ca a speriat si „televiziunile ocultei din Italia”. Un politician italian s-a compromis prin legaturile cu Sosoaca

politica

Angelo Giorgianni, un politician italian care pledeaza furios impotriva certificatului verde, i-a dat afara pe jurnalisti din casa sa in momentul cand acestia l-au intrebat daca este de acord cu afirmatiile prietenei sale din Romania, Diana Sosoaca.

Jurnalistul l-a intrebat pe Giorgianni despre afirmatiile lui Sosoaca, „un politician ultranationalist si de extrema-dreapta din Romania” alaturi de care s-a afisat in mai multe randuri.

Jurnalistul a redat afirmatiile lui senatoarei din Romania, conform careia „vaccinul ucide femeile si provoaca infertilitate” si l-a intrebat daca este de acord.

Politicianul italian a negat ca Sosoaca a sustinut asa ceva si, nervos, a decis sa-i dea afara din casa pe jurnalisti, acuzandu-i de „minciuna”.

Sosoaca a tinut sa se laude cu acest incident, sustinand ca a speriat si „televiziunile ocultei din Italia”.

„Televiziunile ocultei din Italia speriate de Senatoarea Diana Sosoaca! Magistratul Angelo Giorgianni i-a dat afara pe jurnalistii care au acuzat-o cu minciuni pe Senatoarea Diana Iovanovici-Sosoaca!

Dictatura covidiotilor si totalitarismul progresist neofascit este instaurat deja in Italia si este pregatit de instaurat in Romania!

Acum intelegeti de ce nicio tv din Romania nu mai are voie sa o invite pe Senatoarea Diana Iovanovici-Sosoaca si de ce au inceput campania de manipulare impotriva Senatoarei!”, a sustinut Sosoaca pe Facebook.

Mai mult despre:

Comentarii: