Sosoaca se pregateste sa candideze la Presedintia Romaniei. Sustine ca si lui Soros ii este frica de ea

politica

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a anuntat, intr-un interviu difuzat de Romania TV chiar pe 1 ianuarie, ca ar intentiona sa candideze la Presedintia Romaniei. Urmatoarele alegeri sunt in 2024.

„Imi aduc aminte ca trebuie sa ai grija ce spui de Craciun si de 1 ianuarie ca ti se va intampla. Cred ca daca ar fi sa fac pasul asta tot barbatii din jurul meu m-ar obliga. Deocamdata nu putem sa vorbim de asa ceva, mai sunt patru ani. Nu stiu daca poporul roman este pregatit sa accepte o femeie presedinte”, a declarat  Diana Sosoaca.

Sosoaca a mai spus ca sotul ei, Silvestru Sosoaca, a demisionat pentru a fi alaturi de ea tot timpul. Nici sotul ei nu poarta masca, si acesta avand o adeverinta medicala.

„El a trebuit sa isi dea demisia de unde lucra ca sa stea cu mine non-stop evident. Nu e vorba de timp si el si-a dat seama ca sunt niste probleme grave, si trebuie sa studieze cu mine la drept. El este chimist ca si profesie” , a mai spus Diana Sosoaca.

Intr-un live pe Facebook transmis vineri, 1 ianuarie, Sosoaca a sustinut ca miliardarul american George Soros finanteaza campanii de presa impotriva ei in Romania.

„Va dati seama ce pericol reprezint eu in Romania pentru desteptarea natiunii daca Soros in momentul asta pompeaza bani la greu ca sa ma denigreze. Auzi bai Soros, stii ceva? As vrea sa-ti spun ceva pe romaneste, dar se vor supara unii. Stii ceva, hai sa-si spun ceva ce spunea Ion Creanga in Ivan Turbinca: ‘Pasol na turbinca, ciorti!’. Tot m-ati facut pe mine rusoaica si cu Putin”, a declarat Sosoaca,

Mai mult despre:

Comentarii: