Sosoaca si Teodorovici organizeaza un concurs pentru functia de premier. Teodorovici: „Vreau sa fiu cel mai prost dintre destepti!”

politica

Diana Sosoaca, Eugen Teodorovici, discoteca, concurs, premier, cel mai prost dintre destepti, Nasul TV

Senatorul Diana Sosoaca, presedintele partidului S.O.S. Romania, a lansat aseara la Nasul TV un concurs in premiera pentru Romania, invitandu-i sa participe pe toti cei care se considera calificati pentru functia de prim-ministru.

Fostul ministru de Finante Eugen Teodorovici si-a confirmat deja prezenta, intervenind la aceeasi televiziune telefonic si anuntand ca o felicita pe Diana Sosoaca pentru aceasta idee de a initia o discutie aplicata, scrie ziarul Buna Ziua, Iasi.

”Se pot discuta solutiile pentru romani si pot aparea solutii foarte bune pe care Guvernul le poate aplica, pentru ca nu mai avem timp pana in 2024”, a comentat Teodorovici concursul de premieri lansat de presedintele S.O.S. Romania.

Diana Sosoaca a mai anuntat ca examenul va fi dat fata in fata cu Eugen Teodorovici la televiziunea Nasul TV, iar comisia va fi formata din profesori universitari, economisti de exceptie si personalitatile din Sfatul Inteleptilor.

Eugen Teodorovici a declarat ca ”dau curs acestei invitatii cu toti cei care vor sa vina cu solutii si vin sa discute” pe toate temele de interes, economie, agricultura, si chiar cultura. ”Prefer sa fiu scriitor de istorie, daca esti un stat puternic isi faci istoria, iti faci i granitele, conteaza sa poti scrie istoria”, a mai spus Teodorovici pe aceasta tema.

”Dumneavoastra, ceea ce faceti acum, i s-a adresat Teodorovici senatorului Diana Sosoaca, si nu avem nici o intelegere – nu au facut oameni cu care ma cunosc de 30 de ani, nu au avut curajul. Aveti o propunere corecta, m-as bucura sa ma bata cineva in competitie, pentru ca vreau sa fiu cel mai prost dintre destepti si nu cel mai destept dintre prosti”, a adaugat Teodorovici.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: