Sotul Alinei Gorghiu il ataca dur pe presedintele PNL, Ludovic Orban: „Vrea sa isi afirme utilitatea, sa ceara bonus de performanta”

politica

Lucian Isar, sotul senatorului PNL Alina Gorghiu, il ataca dur pe presedintele PNL Ludovic Orban dupa ce acesta a luat apararea guvernatorului BNR. Isarescu este acuzat de Dragnea ca nu face nimic pentru a opri cresterea inflatiei.

”Noroc ca a sustinut primul Ponta asta, iar el nu cred ca isi doreste sa fie consilier la BNR. Despre rolul determinant al BNR in stabilitatea preturilor, inclusa in Statutul BNR, am scris de curand.

Isarescu o avea si consilieri part-time de se zbuciuma unii sa isi afirme utilitatea? Sau poate vrea Domnul Orban sa ii ceara lui Isarescu bonusul de performanta, in pasul 2, pentru ca exact ceea ce avea ca singur obiectiv Isarescu, stabilitatea preturilor, a fost ratat”, a scris Isar pe Facebook.

Partidul National Liberal respinge categoric afirmatia ca Banca Nationala ar fi vinovata pentru cresterea accelerata a inflatiei in Romania, a declarat, vineri, presedintele formatiunii, Ludovic Orban, informeaza Agerpres.

„Am aici tabelul oficial cu rata anuala a inflatiei in luna martie 2018. Rata inflatiei este calculata de Eurostat, iar in dreptul Romaniei rata inflatiei este 4%. Rata medie a inflatiei la nivelul Uniunii Europene este 1,5%. Dragnea ii minte cu nerusinare pe romani. (…) Domnul Dragnea face lista vinovatilor pentru faptul ca exista inflatie in Romania. Evident ca in capul listei asa-zisilor vinovati pune Banca Nationala a Romaniei. Pozitia clara a PNL – respingem categoric o astfel de afirmatie ca Banca Nationala ar fi vinovata pentru cresterea accelerata a inflatiei in Romania. BNR a folosit toate parghiile care sunt la dispozitia sa pentru a tine inflatia sub un anumit nivel. (…) Banca Nationala a Romaniei a facut tot ce a putut pentru a mentine leul la un nivel cat de cat acceptabil si pentru a impiedica prabusirea valorii monedei nationale. BNR a facut tot ceea ce trebuia facut pentru a impiedica inflatia, singura sursa de inflatie sunt politicile guvernamentale”, a declarat Orban

El a adaugat ca alti „vinovati” descoperiti de „propaganda” partidelor de la guvernare sunt Uniunea Europeana si Fondul Monetar International.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: