Sotul Oanei Stancu ar putea fi dat afara din PNL. Lider liberal, indignat de comportamentul lui Zamfir la Antena 3: „S-a dus pe post de momaie, il imita pe Dragnea”

politica

Ciprian Ciucu, vicepresedinte PNL Bucuresti, este indignat de modul in care senatorul PNL Daniel Zamfir s-a comportat in emisiunea „Sinteza zilei” de miercuri. Zamfir le-a tinut isonul invitatilor lui Gadea care sustineau ca ONG-urile din Romania sunt finantate de Soros pentru a destabiliza tara.

„Daca am colegi de partid care se duc la A3 pe post de momai si ii tin hangul lui Gadea in emisiunea in care infiereaza ‘ong-urile lui Soros’, si ei cred ca asa vom castiga noi alegerile, imitandu-l pe Dragnea, atunci… ce sa zic? Baieti, avem o problema. Avem o problema sa distingem binele de rau, adevarul de minciuna, apa curata de morcirla.

Ma astept ca acum, dupa ce partidul nostru are un presedinte ales, sa se redefineasca si sa-si regaseasca onoarea. Putem face asta! Trebuie sa ne alegem noi vectori de imagine si sa promovam doar oamenii cu o anvergura intelectuala si personalitati conturate”, a scris Ciucu pe Facebook.

Screen Shot 2017-07-12 at 23.47.20

Liviu Dragnea a sustinut, duminica, dupa aparitia investigatiei Rise Project, ca „totul pleaca de la George Soros”. „Totul pleaca de la Soros, de la raul pe care vrea sa-l faca in aceasta tara si nu numai in aceasta tara. E simplu. (…) E o certitudine ca e o chestiune foarte organizata”, a sustinut Dragnea.

Liderul social-democrat a anuntat ca „PSD va avea o alta atitudine” si nu „va mai intoarce celalalt obraz”. „O alta atitudine va genera si alte actiuni”, a completat el.

Directia Nationala Anticoruptie a confirmat vineri ca are in lucru un dosar penal, in rem, sub aspectul savarsirii unor infractiuni de coruptie si asimilate coruptiei, in legatura cu o parte din dezvaluirile Rise Project, in cadrul anchetei fiind solicitate relatii de la autoritati din Brazilia.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: