„Spagarule, esti un nenorocit de spagar”. Tariceanu, huiduit la Oradea. Au aparut si violente – Video

politica

Un grup de protestatari a incercat, joi, sa intre la conferinta de presa sustinuta de Calin Popescu Tariceanu intr-un hotel din Oradea. Ei au fost impiedicati cu violenta de reprezentantii ALDE. Protestatarii i-au transmis lui Tariceanu sa ii fie rusine, pentru ca este un „spagar”.

Protestatarii fac parte din grupul „Oradea Civica”, o organizatie foarte activa. Ei au dorit sa participe la conferinta de presa a lui Calin Popescu Tariceanu, pentru a-i adresa cateva intrebari, insa au fost impiedicati de reprezentantii ALDE.

Oamenii lui Tariceanu au folosit violenta pentru a-i impiedica pe cei de la „Oradea Civica” sa intre in sala.

„Domnule Tariceanu,  faceti de rusine Romania. Sa va fie rusine, ne este rusine cu oameni ca dvs., domnule Tariceanu”, a strigat un protestatar, in timp ce Tariceanu si oamenii lui se baricadau in sala.

„Vrem sa punem si noi o intrebare domnului Tariceanu. Acestui domn corupt care a primit 800.000 de euro spaga. Spagarule, esti un nenorocit de spagar si corupt care nu vei mai intra in nicio functie publica. Ne este rusine de tine,  Tariceanu. Sa nu mai vii in Bihor, stai acolo cu hotii tai la Bucuresti”, a adaugat protestatarul.

Tariceanu s-a aflat, joi, in vizita la o fabrica de componente auto din Oradea. El sustine ca s-a incarcat cu „energie”.

„Astazi m-am incarcat un pic cu energie de la oamenii dintr-o fabrica de componente auto din Oradea. Mi-au aratat ce lucreaza si care sunt tehnologiile noi pe care le folosesc. Am vorbit cu ei despre munca lor, dar si despre Romania. Le-am spus ca angajatii romani nu trebuie sa fie perceputi ca mana de lucru ieftina si ca legea salarizarii a facut corectii importante in multe sectoare profesionale, cum ar fi invatamantul si sanatatea”, a scris Tariceanu Pe Facebook. El nu a spus nimic despre protestatari.

Mai mult despre:

Comentarii: