„Specialistii” PSD starnesc rasul. Valeriu Nicolae: „Budai crede ca Romania e o anagrama la ‘om in rai’ si o dovada ca suntem Gradina Domnului desi i si a sunt litere diferite”

politica

Activistul Valeriu Nicolae, care a studiat sute de CV-uri ale politicienilor, afirma ca a „ras cu lacrimi” dupa ce a trecut prin toate postarile de pe Facebook ale noului ministru al Muncii, Marius Budai.

„Am trecut si prin toate postarile domnului Budai. Am ras cu lacrimi. Somer timp de cinci ani ca orice geniu si apoi sofer a terminat o bomba de facultate la 36 de ani.

Omul e cu toti sfintii si fostii legionari crestinopati dar si cu Dalai Lama, Michelangelo si Garcia Marquez ca orice om care a citit instructiunile de folosire ale masinilor de spalat si cam atat. Bubuie de citate tampite si siropoase amestecate cu o slugarnicie slinoasa cum numai PSD-ul poate genera.

Crede ca Romania e o anagrama la ‘om in rai’ si o dovada ca suntem Gradina Domnului desi i si a sunt litere diferite iar el e ministru. L-a lins ingrozitor de mult pe Dragnea si are poze de la tot felul de festivaluri de te doare capul, inclusiv de la festivalul harbuzului.

Are si postari plagiate ca doar e PSD-ist. Acum nenea asta care in 2001 (adica la 29 de ani) abia incepea o postliceala impins de oportunism si partid si care este un absolut zero profesional este pentru a doua oara ministru.

Guvernul Limbecililor PNLPSD – guvernul lui Citu, Ciolacu, Caciu, Ciuca si Iohannis”, a scris Valeriu Nicolae pe Facebook.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut ca toti cei pe care PSD ii trimite in guvern sunt „experti” si „specialisti”.

“Colegii cer ca prima linie a partidului, oamenii cu cea mai buna expertiza, sa fie propusi ministri. Mihai Tudose si Sorin Grindeanu au fost prim-ministri, Rafila e un specialist, domnul Dincu a fost vicepremier, a condus Ministerul Dezvoltarii, are o experienta si doamna Gabriela Firea, administrativa in primul rand. Eu o sa solicit colegilor sa mergem cu prima linie in acest moment dificil”, a spus Ciolacu inainte de investirea noului guvern.

Mai mult despre: ,

Comentarii: