Speriata de protestatari, Dancila si-a anulat vizita in Botosani. Grupul Civic Botosani o astepta sa o traga de urechi

politica

Presedintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Viorica Dancila, si-a anulat vizita pe care o avea programata, joi, in Botosani, se arata intr-un comunicat al organizatiei judetene a PSD.

„Avand in vedere modificarea programului doamnei prim-ministru Viorica Dancila, vizita domniei sale in judetul Botosani va fi reprogramata”, au anuntat reprezentantii PSD.

Viorica Dancila ar fi urmat sa ajunga in Botosani in jurul orei 17.00 si ar fi trebuit sa participe, alaturi de presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, si secretarul general al partidului, Mihai Fifor, la Comitetul Executiv Judetean al organizatiei judetene a PSD.

Vizita la Botosani ar fi urmat sa aiba loc dupa participarea lui Dancila la Sfanta Liturghie de la Manastirea Putna din judetul Suceava. Surse politice sustin ca Viorica Dancila va pleca de la Suceava direct la Iasi.

Dancila urma sa fie asteptata de un grup consistent de protestatari. Grupul Civic Botosani, condus de Daniel Caslariu, a creat un eveniment pe Facebook, „Haideti sa o intampinam cum se cuvine pe doamna VIORICA”, prin care ii invita pe botosaneni sa se adune intre orele 12:00 si 17:00 in fata sediului PSD.

„Trebuie sa mergem sa o intrebam de ce infrastructura judetului este in starea aceasta, de ce suntem bataia de joc a Romaniei? De ce suntem lasati la o parte de fiecare data dupa terminarea campaniei electorale? Suntem situati intre doua judete bine dezvoltate si cei care ne conduc nu vor sa faca nimic pentru noi. Putem fi auziti daca ne unim”, a scris Caslariu in descrierea evenimentului.

Daniel Caslariu este organizatorul mai multor proteste pentru infrastructura judetului. De altfel, ca reprezentant al Grupului Civic Botosani, Caslariu a participat si la protestul din 10 august organizat in Capitala, precizeaza Stiri Botosani.

Mai mult despre: ,


Comentarii: