life

Spitalul Militar Cluj: „Actorul Florin Piersic nu a contactat nicio infectie nosocomiala pe timpul internarii in spitalul nostru”

Spitalul Militar Cluj a transmis joi ca actorul Florin Piersic „nu a contactat nicio infectie nosocomiala pe timpul internarii in spitalul nostru”.

„Avand in vedere informatiile aparute in spatiul public si pentru clarificarea aspectelor in legatura cu asistenta medicala acordata actorului Florin Piersic in spitalul nostru, va comunicam urmatoarele:

Actorul Florin Piersic nu a contactat nicio infectie nosocomiala pe timpul internarii in spitalul nostru;

Acesta a fost tratat pentru patologia complexa pentru care s-a adresat spitalului;

Actorul si familia acestuia au cerut sa nu fie furnizate informatii medicale si doreste pastrarea intimitatii.

Va adresam rugamintea de a respecta Legea privind drepturile pacientului, mai ales in ceea ce priveste confidentialitatea datelor medicale”, a transmis spitalul intr-un comunicat de presa.

Florin Piersic ar fi contactat o infectie nosocomiala in timpul sederii sale la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, el fiind internat apoi la Institutului Inimii, au sustinut mai multe publicatii online.

Starea actorului este descrisa ca stabila de catre reprezentantii Institutului Inimii. “Starea sa este stabila. In momentul de fata se afla in Sectia de cardiologie, sub tratament mediamentos”, au declarat acestia, conform News.ro.

Incidentul pare sa fi avut loc in timpul internarii lui Florin Piersic la Spitalul Militar Cluj-Napoca, unde a fost supus unei interventii chirurgicale la genunchi. In urma contactarii infectiei nosocomiale, actorul a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru a primi ingrijirea si supravegherea medicala adecvata.

Urmareste-ne si pe:
Bogdan Constantinescu

Share
Published by
Bogdan Constantinescu

Recent Posts

Amenintare iminenta? Taiwanul sustine ca ar fi detectat 45 de avioane de lupta si sase nave chineze in apropierea insulei

Armata Taiwanului a detectat 45 de avioane si sase nave chineze in jurul insulei, a…

11 minute ago

Casa Alba a notificat Congresul american ca va trimite Israelului armament in valoare de un miliard de dolari

Casa Alba a notificat marti Congresul SUA ca va face o livrare de arme catre…

25 de minute ago

Secretarul de stat american, Antony Blinken, a cantat la chitara intr-un bar din Kiev, spre a-si dovedi sustinerea fata de Ucraina – VIDEO

Cunoscut ca un amator de chitara si rock, seful diplomatiei americane Antony Blinken a cantat…

40 de minute ago

Franta: Momentul in care duba penitenciarului a fost atacata cu mitraliere Kalasnikov. Mafiotul „Musca” a reusit sa evadeze – Video

A aparut o prima inregistrare video a atacului in care au fost ucisi, marti, trei…

8 ore ago

Gunoierii din Paris au intrat in greva. Ei cer un „bonus olimpic” si o crestere salariala

Aproximativ 400 de angajati de la salubrizare din Paris au intrat marti in greva, cerand…

11 ore ago