Spumega PSD dupa anuntul lui Bolojan privind noua sa candidatura. PSD va pierde totul in judetul Bihor

politica

Presedintele PSD Bihor, Ioan Mang, reactioneaza violent dupa ce Ilie Bolojan a anuntat ca va candida la sefia CJ Bihor, in loc de primaria Oradei.

„Candidatul Ilie Bolojan a confirmat astazi, prin declaratiile date presei centrale, ca are apucaturi de mic jupan de provincie, care nu are nicio legatura cu democratia si care urmareste un singur tel: puterea personala absoluta. Vrea sa ramana sef la Oradea printr-un interpus docil, dar vrea sa puna mana si pe puterea de la judet”, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Ioan Mang.

Citeste si: Coalitia PSD-UDMR a sabotat in favoarea Ungariei aeroportul de la Oradea. Ilie Bolojan intra in forta peste caracatita bihoreana

In locul lui Bolojan, la Primaria Oradea va candida viceprimarul Florin Birta (PNL).

Mang l-a mai acuzat pe Bolojan ca are apucaturi comuniste.

„PNL si Ilie Bolojan nu vor o conducere unitara a judetului. De fapt, ei vor o conducere unica. Si o gandire unica. Ca pe vremea comunistilor! Ca un adevarat politruc, Ilie Bolojan vrea sa fie prim-secretar al judetului. Si ca un adevarat lider comunist, el ar lasa scaunul de primar mostenire partidului sau unic. Desigur, spre binele oradenilor, care ar fi scutiti de problema alegerilor”, a mai spus Mang.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: