„Spun asta cu durere si groaza”. In plin scandal in PSD, Ciolos comenteaza posibilitatea instalarii unui nou guvern de tehnocrati

politica

Dacian Ciolos comenteaza in premiera posibilitatea instalarii unui nou guvern de tehnocrati, in cintextul in care PSD este pe cale sa isi schimbe al doilea premier. „Mi se pare complet nesanatos”, spune Ciolos.

Ciolos a facut acest comentariu ca raspuns la rezultatele unui sondaj realizat pe pagina sa de Facebook de catre Catalin Tenita.

„Un guvern de tehnocrati cu o majoritate PSD-ALDE in parlament mi se pare complet nesanatos si pentru ideea de guvernare democratica precum si pentru economie. Daca repetam aceasta formula la abia un an dupa o guvernare tehnocrata mi se pare ca e mai degraba o dovada a neputintei de a vindeca ‘boala’ democratiei noastre decat o solutie salvatoare.

Daca nu coboram pe teren sa intelegem resorturile situatiei politice actuale, cred ca degeaba cautam solutii pentru compromisuri politice de etapa. Spun asta cu durere si groaza numai cand ma gandesc la faptul ca acest guvern ar putea asuma presedintia Consiliului UE in numele Romaniei…”, scrie Dacian Ciolos.

dacian

Iata rezultatele sondajului, care l-au determinat pe Ciolos sa intervina.

„La sondajul (de bula, complet nerelevant statistic) cu formula de guvernare avem asa, dupa circa 100 de comentarii:
1. Alegeri anticipate la 6 luni: 43 voturi
2. Tehnocrati 3 ani: 41 voturi
3. PSD la putere pana la final mandat: 6 voturi
4. Guvern opozitie (PNL+USR+PMP) 2 voturi
5. Uniune nationala 2 voturi”, a scris Tenita.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: