Starea lui Sosoaca se agraveaza: „Bomba de la Arad a fost un avertisment si pentru mine”

actualitate

Senatoarea Diana Sosoaca sustine ca primeste numeroase amenintari cu moartea si a pretins ca atacul mafiot cu bomba de la Arad, impotriva unui om de afaceri, a fost si un avertisment la adresa ei.

„In ultimul timp, mesajele sunt: voi veni si iti voi taia si tie si sotului tau gatul. O sa te omor si pe tine, si pe copiii tai. Ca si avocat, am intalnit cazuri ale unor scelerati care si-au pus in practica amenintarile. Am inteteles ca au existat emisiuni la TV in care s-a facut o paralela cu cazul asasinatului de la Arad si s-a atras atentia ca este un avertisment si pentru mie.

Am trecut pe langa moarte de cateva ori in ultimul an. Poate doar Dumnezeu a fost cel care m-a scapat. Mi s-a intrat in casa”, a declarat Sosoaca la Metropola TV.

Sosoaca a mai spus, in ultimele luni, ca se doreste „infectarea” ei cu Covid-19 sau „internarea cu forta”.

Recent, dupa un scandal in Senat, cand a incercat in zadar sa intre cu forta la sedinta Comisiei Juridice, Sosoaca a anuntat ca isi va cumpara o arma de foc.

”In acest context imi voi lua inclusiv permis de port-arma si o sa solicit paza non-stop, daca inclusiv in Parlamentul Romaniei esti batut ca senator. Romania nu e stat de drept. In Romania s-a instaurat dictatura. Pai in Rusia e mai multa democratie decat in Romania de o mie de ori. Si in China e democratie”, a declarat Diana Sosoaca.

Mai mult despre:

Comentarii: