Statul-paralel i-a luat carnetul. Actiuni de intimidare, Oprisan face plangere impotriva politistilor care l-au prins cu 191 km/h

news

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, a chemat in instanta Inspectoratul Judetean de Politie Buzau, dupa ce la finele lunii trecute a fost oprit in trafic de politisti buzoieni care l-au amendat si i-au luat permisul de conducere, informeaza news.ro.

Pe rolul Judecatoriei Focsani a fost inregistrata, pe 5 decembrie, actiunea introdusa de Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, care a facut o plangere contraventionala impotriva procesului verbal al Politiei Rutiere Buzau, prin care i-a fost retinut permisul de conducere pe data de 29 noiembrie.

La finele lunii trecute, Marian Oprisan a fost filmat de radar cu 191 km la ora, pe DN 2 E 85, in afara localitatii buzoiene, fiind cea mai mare viteza constatata in data de 29 noiembrie de catre politistii din Buzau.

“Cea mai mare viteza – 191 km/h a fost inregistrata de aparatul radar in cazul unui barbat de 52 de ani, din Vrancea, depistat la volanul autoturismului pe DN 2 E85, in afara localitatii Oreavu”, au transmis ulterior reprezentantii IPJ Buzau, printr-un comunicat de presa.

Oprisan a fost amendat cu 2900 de lei si i-a fost retinut permisul pentru 90 de zile.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: