Stefan Mandachi i-a innebunit de nervi. PSD lanseaza noi fake news, sustine ca Mandachi a fost pe munte cu Iohannis

politica

Deputatul PSD Aida Caruceru a distribuit pe Facebook un colaj de fotografii prin care lasa de inteles ca Stefan Mandachi este un cunoscut al lui Klaus Iohannis. Fotografiile il infatiseaza pe Iohannis, pe munte, alaturi de un tanar cu barba.

Desi cei doi tineri cu au nimic in comun in afara de barba, Caruceru lasa de inteles ca tanarul de langa Iohannis este acelasi cu Stefan Mandachi.

Inainte de a fi parlamentar, Caruceru a fost consiliera a lui Liviu Marian Pop, un alt celebru pesedist specializat in fake news.

Protestul initiat de Stefan Mandachi i-a deranjat extrem de tare pe pesedisti.

Liviu Dragnea, despre Stefan Mandachi

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca, in timp ce unii ”fac circ” si sustin protestul ”Romania vrea autostrazi”, a inceput lucrul la primii kilometri reali de autostrada. ”La ora 12:30 au inceput lucrul pentru primii kilometri de autostrada in Moldova, adica reali. Ei fac circ, noi facem autostrazi, ei tipa, noi dezvoltam Romania”, a spus Dragnea.

”Niste smecheri, care, vezi Doamne, fac ei un metru de autostrada. Sa vorbim foarte cinstit. La ora 12:30 au inceput lucrul pentru primii kilometri de autostrada in Moldova, adica reali. Azi la 12:30. Ei fac circ, noi facem autostrazi, ei tipa, noi dezvoltam Romania. Citeam niste comentarii de la oameni care gandesc si care sunt informati si care sigur nu mai suporta atatea minciuni. Acel om de afaceri, care am inteles ca a cheltuit 100.000 de euro pentru acest circ, daca tot avea banii astia, putea sa dea 100 de mii de euro la niste case de copii sau sa se doneze undeva”, a declarat Liviu dragnea, la Targoviste, in discursul sustinut la Conferinta Extraordinara a PSD Dambovita.

Dragnea a reiterat ideea ca intregul protest – la care s-au raliat zeci de firme, dar si personalitati si persoane fizice – este ”circ”.

”Ramane la latitudinea noastra, la forta noastra, la determinarea noastra sa spunem romanilor adevarul. Eu nu va cer altceva: nu va cer sa mintiti, nu va cer sa manipulati, va cer doar sa fiti aceiasi romani curajosi pe care i-a avut mereu PSD-ul, sa spuneti oamenilor ce se intampla si oamenii sa judece pentru ca, altfel, ii lasati doar pe acesti circari condusi de – nu mai stiu cum sa ii zic lui Iohannis – lenes”, le-a transmis Dragnea pesedistilor.

Mai mult despre: ,

Comentarii: