Stefanescu o provoaca pe Dancila sa-l dea afara din PSD. Acum o acuza de blat cu Klaus Iohannis

politica

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, o acuza pe Viorica Dancila ca a facut blat cu Klaus Iohannis, intrucat presedintele i-a aprobat pe cei tri noi ministri fara „injuraturi, ciuma rosie sau penali”.

„Klaus ne-a aprobat noii ministri. Suspect de prompt! Si fara injuraturi, ciuma rosie sau penali. Asa cum ne obisnuise de cativa ani. Sa fie asta o prima declaratie de dragoste?”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Anterior, el a ironizat candidatura lui Dancila la Presedintie.

„Unitate, sanctiuni, forurile statutare decid! Asta am inteles azi din sedinta noastra de Cex. Colegii nostri au hotarat, votat si asumat. Decizia e finala si obligatorie pentru membrii de partid! Prin urmare, ne incolonam disciplinati cu totii si pornim la lupta pentru candidatul nostru la prezidentiale. Si o sa-i facem praf pe Klaus si pe Barna de nu se vad! Pentru ca noi credem in minuni!”, a scris Stefanescu, marti, dupa sedinta CEX.

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat marti, la finalul sedintei Comitetului Executiv National, ca social-democratii au propus adoptarea unei rezolutii potrivit careia membrii care exprima in spatiul public opinii ce lezeaza partidul sau candidatul la prezidentiale vor fi sanctionati de forurile de conducere.

„In cadrul Comitetului Executiv National, colegii au propus adoptarea unei rezolutii care sa cuprinda un aspect important pentru partidul nostru si anume faptul ca, intrand in logica campaniei electorale, este important ca opiniile noastre, fie ca ne plac, fie ca nu ne plac – in democratie trebuie fiecare sa isi exprime liber opinia – sa fie spusa in cadrul forurilor statutare, iar cei care vor iesi in spatiul public cu diferite afirmatii, opinii, care sa lezeze partidul sau candidatul la prezidentiale, sa fie sanctionati in Comitetul Executiv National”, a precizat ea.

Conducerea PSD s-a reunit marti la Palatul Parlamentului pentru a decide candidatul partidului la alegerile prezidentiale, acesta urmand a fi validat de Congres pe data de 3 august.

Mai mult despre: ,

Comentarii: