Stelian Ion il buseste pe Predoiu, acesta a fost un admirator al lui Serghei Lavrov. Cum se bucura Predoiu ca Lavrov l-a invitat la masa

politica

Deputatul USR Stelian Ion atrage atentia asuora unui pasaj dintr-o carte scrisa de Catalin Predoiu, actual ministru al Justitiei, in care acesta relateaza cu vadita incantare si admiratie o intalnire pe care a avut-o cu Serghei Lavrov, actualul ministru de Externe al Rusiei.

„Predoiu, coleg de banca cu Lavrov O imagine cat o mie de cuvinte. In cartea sa intitulata ‘Puterea justitiei si justitia puterii’, Catalin Predoiu ne povesteste cu incantare despre interactiunea sa cu Serghei Lavrov, sinistrul ministru de externe al Federatiei Ruse.

Pe la sfarsitul anului 2009, in calitate de ministru interimar al afacerilor externe, s-a nimerit sa fie coleg de banca, la un eveniment international, cu Lavrov. Predoiu ne povesteste cu placere dialogul pe care l-a avut cu acesta. Un dialog banal, fara nicio substanta care sa-l faca sa merite a fi povestit. L-a invitat Lavrov la masa, iar Predoiu a cazut pe spate de placere. Sigur, intamplarea e din 2009, dar publicarea acesteia dateaza din 2018, dupa anexarea Crimeei de catre rusi.

Ei si ce e cu asta, veti intreba. Pai, e simplu. Istorisirea asta ne vorbeste despre personajul Predoiu, ahtiat dupa functii, dar gol de continut, care calca pedant si insistent in strachini, personaj ‘echilibrat’ care lucreaza la fel de bine si cu penelistii si cu pesedistii, care e mare aparator al valorilor occidentale, dar si admirator al unui individ de teapa lui Lavrov, care e bun prieten cu SUA, dar si membru al grupului de prietenie cu Rusia. Ma rog, acum nu mai e. Catalin Predoiu, ca o saorma cu de toate.

Daca cititi cele cateva randuri ale echilibratului Predoiu, luati-va si niste lamaie alaturi, veti avea nevoie. Presshub a scris pe larg despre aceasta poveste”, a aratat Stelian Ion intr-o postare pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: