Stenograme CEx PSD. Dancila, disperata in spatele usilor inchise: „Nu cred ca avem 8% sau 10%. Protestatarii sunt putini”

politica

Viorica Dancila a declarat, vineri, in cadrul CEX al PSD, ca daca partidul va obtine sub 25% la alegerile prezidentiale va fi „un dezastru”. „Este ultima carte a acestui partid. Trebuie sa o jucam bine”, a spus Dancila.

„Sa nu cadem in aceasta plasa pe care ne-au pus-o – sa nu mai iesim pe strada pentru ca ne vor ataca. Nu e asa. Ca va fi unul, doi, trei, cinci, sunt putini. Eu cred ca trebuie sa facem o mobilizare exemplara. Nu vreau sa cred in procente de 8% sau 10%. Nu exista asa ceva!”, a spus Dancila, conform Digi24.

Viorica Dancila: ”Trebuie sa iesim intre oameni si trebuie sa avem anumite evenimente la care sa participam. Vom anunta din timp si vom putea participa la aceste evenimente. Vreau ca PSD sa se miste foarte bine in aceasta campanie pe regiuni, pe judete. Eu cred ca avem o mare nevoie de implicare. Vreau sa atragem alaturi de noi tinerii, sa mergem in judete si sa vorbim cu ei.

Trebuie sa ne intalnim cu tineretul si sa conectam organizatia la mediul online.

Eu sper ca fiecare sef de organizatie se va implica. Ei stiu cum se face campanie electorala, sa mearga peste tot, in localitati, comune.

Este foarte important pentru noi sa obtinem un scor bun. Scorul la prezidentiale reflecta capacitatea partidului. Daca vom avea un scor slab, sub 25% pentru acest partid va fi un dezastru.

Trebuie sa aratam ca acest partid a ramas puternic. Daca nici acum nu realizam acest lucru…

Este ultima carte a acestui partid. Trebuie sa o jucam bine.

Cred ca putem sa castigam asa cum am castigat de fiecare data. Fara manifestari cu probleme. Sa mergem printre oameni, si acelasi lucru il voi face si eu. Voi merge in piata, voi merge la mall. Am fost printre ei, nu am gasit un singur om care sa spuna de rau. Am stat in mijlocul oamenilor si am facut poze. Nicio reactie negativa.

Sa nu cadem in aceasta plasa pe care ne-au pus-o – sa nu mai iesim pe strada pentru ca ne vor ataca. Nu e asa. Ca va fi unul, doi, trei, cinci, sunt putini.

Eu cred ca trebuie sa facem o mobilizare exemplara. Nu vreau sa cred in procente de 8% sau 10%. Nu exista asa ceva!

Trebuie sa ne revenim, trebuie sa avem o abordare foarte serioasa pentru ca trebuie sa ne gandim si la locale si la parlamentare.

Ce garantie le putem da daca noi nu obtinem un scor bun? Eu cred ca acest partid poate si dumneavoastra toti din aceasta sala puteti sa va implicati si sa revenim ce am fost.

Sa lasam deoparte orgoliile pana dupa alegeri. Dupa alegeri fiecare poate sa ia in considerare ce vrea. Eu cred ca partidul e mai important decat orgoliile personale.

Trebuie sa avem grija in judetele mari. Degeaba castigam in patru judete daca pierdem in judetele mari.

Este foarte important ca alaturi de noi sunt cat mai multe forte. Am vorbit deja cu mai multe sindicate, sunt foarte multi care vor sa vina sa ni se alature, inclusiv partide care nu sunt parlamentare. Trebuie sa luam in calcul orice oportunitate.

Vreau sa ii readuc in partid pe toti cei care au fost dati afara. Nu cei care au plecat, ci cei care au fost dati afara. Trebuie sa recladim partidul.

Este un moment de cotitura pentru PSD. Nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa pierdem si sa castige USR-ul. Nu vreau sa ma gandesc la asa ceva. Haideti sa castigam!”

Paul Stanescu: ”Trebuie sa vedem ce putem face la modul realist. Pornim de la o realitate, degeaba imi asum eu lider de organizatie un angajament. Nu ne asculta nimeni, trebuie sa ne asculte cineva.”

Viorica Dancila: ”Trebuie sa mai facem sondaje. Sa vedem cum stam. Sa vedem cum este realitatea”

Lider local PSD: ”Avem nevoie de o scrisoare, asa cu o poza a dumneavoastra si cu un mesaj mai aproape de sufletul oamenilor cu care sa mergem mai ales in zona rurala. Suntem dispusi sa suportam noi, la nivel local, cheltuielile”

Mai mult despre:

Comentarii: