externe

Steven Seagal, decorat de Putin cu Ordinul de stat al Prieteniei: „Mare contributie la dezvoltarea cooperarii culturale si umanitare internationale”

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a semnat un decret prin care ii confera Ordinul de stat al Prieteniei actorului american Steven Seagal, anunta CNN.

Decretul vorbeste „marea contributie a lui Seagal la dezvoltarea cooperarii culturale si umanitare internationale”.

Seagal a fost un vizitator regulat in Rusia si a devenit cetatean al tarii in 2016, cand a primit un pasaport rusesc de la Vladimir Putin personal. De asemenea, el a lucrat ca „reprezentant special” al Ministerului rus de Externe in Statele Unite si Japonia.

Fostul erou de actiune a sustinut anexarea ilegala a Crimeei de catre Rusia si a sprijinit invazia acesteia in Ucraina. El a vizitat vara trecuta zona ocupata din Donbas.

Intr-un interviu la televiziunea rusa de anul trecut, el a vorbit despre o amenintare existentiala pentru Rusia din partea Ucrainei.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Spania se declara „jignita” de declaratiile presedintelui Argentinei si isi retrage ambasadorul de la Buenos Aires: „Cuvinte extrem de grave”

Spania a anuntat duminica rechemarea ambasadoarei sale din Argentina, dupa ce presedintele ultra-liberal argentinian, Javier…

21 de minute ago

Miting cu Clotilde Armand in Piata Victoriei: „Suntem multi. Marcele, suntem hotarati sa te trimitem inapoi la covrigarie”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a organizat duminica un mars pana in Piata Victoriei. Ea…

O oră ago

Arsenal in casele unor interlopi din Rosiori de Vede: macete, topoare, sabii. 11 barbati au fost retinuti

Politistii au descoperit, duminica, in timpul unor perchezitii in locuintele unor interlopi locali un intreg…

57 de minute ago

„Piedone pierde in mod cert Bucurestiul, pierde si Sectorul 5, in proportie de 90%, si iese din politica” – fost ministru PSD

Miron Mitrea, fost ministru PSD, sustine ca Cristian Popescu Piedone nu are nicio sansa sa…

2 ore ago

Tecuci: Un barbat s-a spanzurat pe o insula de pe raul Siret. El avea 47 de ani

Doua echipaje de pompieri de la Detasamentul Tecuci intervin, duminica seara, in cazul unui barbat…

O oră ago