Stevie Wonder anunta ca se muta definitiv in Ghana. Nu mai suporta politica din Statele Unite

externe

Cantaretul american Stevie Wonder si-a anuntat decizia de a se muta in Ghana pentru a evita agitatia politica din Statele Unite, relateaza EFE, citata de Agerpres.

Reputatul artist, originar din Michigan, a declarat ca i-ar placea sa-si poata vedea din nou tara „zambind”. „Vreau sa vad acest lucru, inainte de a pleca sa ma instalez in Ghana, pentru ca o voi face”, a insistat el.

Dupa cum a marturisit artistul, intr-un interviu acordat jurnalistei Oprah Winfrey si preluat de CNN, el a luat deja aceasta decizie.

Intrebat de Oprah Winfrey daca „se va muta permanent in Ghana”, celebrul cantaret si compozitor, al carui nume real este Stevland Hardaway Morris si care a implinit 70 de ani, a raspuns afirmativ.

Stevie Wonder, interpretul unor piesele celebre, precum „You Are the Sunshine of My Life” si „I Just Called to Say I Love You”, a spus ca nu doreste sa ii vada pe copiii lui rugandu-se sa fie respectati sau sa fie apreciati la adevarata lor valoare. „Cum se poate asa ceva?”, s-a intrebat el.

Potrivit mass-media americane, nu este pentru prima oara cand cantaretul se gandeste sa se mute in Ghana.

In 1994, el a declarat ca se simte mai apropiat de comunitatea din aceasta tara, decat de cea din Statele Unite.

Stevie Wonder, care si-a pierdut vederea la scurt timp dupa nastere, a invatat sa cante la pian, baterie si armonica la varsta de noua ani si a semnat un contract cu celebra casa de discuri Motown in 1961. De atunci, starul american a castigat 25 de premii Grammy si a fost nominalizat de 74 de ori la aceste prestigioase premii muzicale.

Mai mult despre:

Comentarii: