Strategie infantila a liderilor PSD. Cum ii vor aduce la cunostinta lui Klaus Iohannis noua propunere de premier

politica

Surse din PSD, citate de Antena 3, afirma ca liderii partidului au de gand sa ii inainteze o noua propunere de premier lui Klaus Iohannis. Modalitatea in care o vor face denota insa infantilism.

Astfel, liderii PSD nu vor anunta public numele persoanei pe care o doresc ca premier, ci il vor trimite intr-un plic la Palatul Cotroceni dupa care vor astepta reactia presedintelui Iohannis.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la Parlament ca o decizie in ce priveste o eventuala noua propunere de premier va fi luata „in sedinta Comistetului Executiv din aceasta seara”.

„Vom avea o discutie foarte buna, deschisa, cinstita si profunda in Comitetul Executiv National. Eu optez pentru o varianta buna pentru romani. Astazi, dupa Comitetul Executiv National, presedintele o sa primeasca raspunsul la solicitarea dumnealui, care va fi intr-un fel sau in altul”, a afirmat Dragnea, la Palatul Parlamentului, intrebat daca s-a decis pentru a face o noua nominalizare pentru functia de premier sau merge pe suspendarea din functie a sefului statului.

Dragnea a mentionat ca presedintele Iohannis nu l-a contactat pana acum si nici el nu a mai incercat sa il sune.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: