Studenta din Sibiu disparuta fara urma in februarie nu mai este cautata fizic. Pana la noi informatii, politistii fac doar verificari periodice in bazele de date

news

Studenta disparuta acum opt luni in Sibiu nu mai este cautata fizic, in teren, de politisti. Ea este cautata periodic in bazele de date ale politiei romane. In momentul in care vor aparea noi informatii, politistii vor relua si cautarile in teren, informeaza reprezentantii IPJ Sibiu citati de Turnul Sfatului.

„Momentan nu se mai fac cautari fizice in teren insa, la aparitia unor noi informatii cu privire la disparitie si daca situatie impune, cautarile in teren vor fi reluate.

Lucratorii de caz efectueaza periodic verificari in bazele de date ale politiei romane, comparatii in aplicatiile specifice si alte activitati in vederea obtinerii de noi informatii care sa conduca la localizarea si identificarea persoanei disparute,” a declaratElena Welter, purtator de cuvant al IPJ Sibiu.

Angelika Maurer in varsta de 25 de ani nu a mai fost vazuta de la inceputul lunii februarie. In 25 februarie, politistii sibieni au gasit in Padurea Dumbrava mai multe bunuri care ii apartin tinerei, motiv pentru care s-a luat decizia extinderii cautarilor in zona impadurita de la marginea municipiului Sibiu.

Sute de politisti si voluntari au participat, la ample cautari organizate in padurile din jurul orasului.

Tot in luna martie, politistii au dat publicitatii imagini de pe camerele de supraveghere din oras, din dimineata disparitiei fetei. Imaginile arata drumul acesteia de la internatul Institutului Evanghelic din Sibiu, de pe Bulevardul Victoriei si pana in Valea Aurie, pe Calea Poplacii, unde este instalata ultima camera de supraveghere disponibila.

Din pacate, toate cautarile au ramas pana acum fara rezultat.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: