Studenti obligati sa pozeze in spatele candidatului PSD-PNL de la Brasov: „Majoritatea am zis ca nu vrem”

politica

Studenti obligati

Mai multi studenti ai Universitatii Brasov acuza ca au fost obligati sa se pozeze alaturi de candidatul PSD-PNL la Primaria Brasovului, George Scripcaru. Aflati in excursie pe langa Brasov, acestia s-au trezit cu Scripcaru pe langa ei, fiind indemnati, cu acordul profesorilor, sa apara langa politician.

„O dimineata incredibila cu bicicleta la Pietrele lui Solomon. M-am intalnit cu 200 de studenti de la cele 18 facultati ale Universitatii Transilvania si profesorii Facultatii de Educatie fizica si sporturi montane”, a sustinut Scripcaru pe pagina sa de Facebook.

Unul dintre studentii aflati in grup a tinut sa ii transmita insa lui Scripcaru ca fotografia a fost facuta fara voia lor.

„De ce nu spuneti ca ati facut poza dupa ce majoritatea am zis ca nu vrem si ca nu v-ati intalnit cu noi, ci ne-ati asteptat acolo dupa ce ati pus un acolit sa zica ‘haideti mai sus sa facem prezenta'”, a relatat studentul chiar pe pagina lui Scripcaru.

Un alt student, tot intr-un mesaj public, a relatat si el cum a fost inscenata intalnirea cu candidatul PSD-PNL. El a mentionat ca o profesoara din grup i-a obligat sa apara in poza cu Scripcaru.

Citeste si: Campanie murdara la Brasov. Un muncitor erou in 1987 este batjocorit pentru ca ar fi prea in varsta: „Asa arata oamenii viitorului”

Scripcaru, valiza plina de bani ascunsa in beci

In 2015, procurorii DNA au gasit, cu ocazia perchezitiilor la casa lui Scripcaru, 41.000 de lei si 3.000 de euro intr-o valiza, in demisolul locuintei primarului.

Informatia a aparut in referatul inaintat de DNA Tribunalului Brasov cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile a lui George Scripcaru si a oamenilor de afaceri Mihai David si Simina Costan.

”Cu ocazia perchezitiilor desfasurate cu incuviintarea judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Curtii de Apel Brasov au fost ridicate mai multe inscrisuri vizand faptele cercetate in prezenta cauza, medii de stocare si sume de bani considerabile.

De exemplu, demisolul locuintei inculpatului Scripcaru George, intr-o valiza au fost gasite sumele de 41.000 lei si 3.000 euro, dupa ce in prealabil acesta a comunicat organelor de urmarire ca detine in locuinta doar suma de 2.700 lei necesara pentru cheltuieli curente, iar de la locuinta numitei Antonie Cristina a fost ridicata suma de 90.000 lei si 2.400 euro, iar din locuinta numitilor David Mihai si Costan Simina s-a ridicat suma de peste 300.000 lei”, se precizeaza in document.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: