„Sunt incapabil sa reactionez”. Rares Bogdan se declara socat de noile actiuni ale PNL

politica

Rares Bogdan de la Realitatea TV, cunoscut pana mai ieri pentru simpatiile sale fata de PNL, lanseaza un nou atac dur la adresa liberalilor. El este nemultumit de intentia PNL de a fuziona cu UNPR.

Rares Bogdan afirma ca este „depasit” de strategia conducerii PNL, pe care o considera absurda.

„Nu mai inteleg nimic. Dar faptul ca nu inteleg eu nu e o mare problema. Cea mai mare problema este ca nu cred ca electoratul mai intelege ceva. Dupa gafa in care inviti un om sa iti preia cea mai importanta Organizatie si nu te asiguri ca acel om iti va si spune DA…. de vreo saptamana tot aud de un alt gest absolut spectaculos prin absurditate.

Cum poti sa compatibilizezi un electorat venit din stanga -nationalista si pe alocuri chiar kripto-comunista, pro-Sistem si generic „anti-Colectiv(a)” cu un electorat de dreapta, cu accente modernist-progresiste, chiar real progresiste si cu o filiatie istorica reala??? Un electorat PRO-Ponta acum 18 luni, cu unul PRO-Iohannis?

Recunosc public ca sunt depasit de aceasta strategie absolut spectaculoasa prin UNICITATEA si ABSURDITATEA ei. Spuneti voi. Eu ma uit si ma mir, doar atat. Sunt incapabil sa reactionez. E prea mult si asta, dupa ce am inteles ca nu avem de ce sa ne fie rusine pentru UMILINTA din Franta…”, a scris Rares Bogdan pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: