„Sunt sanse mai mari sa viscoleasca in Sahara”. Tudose are cateva vesti proaste pentru Dragnea si Plumb

politica

Fostul premier PSD Mihai Tudose ii ironizeaza pe Liviu Dragnea si Rovana Plumb, care spera sa obtina un scor foarte mare la alegerile europarlamentare. Tudose afirma ca Rovana Plumb nu are nicio sansa sa fie acceptata drept comisar european de catre Bruxelles.

”Matematica PSD… A glasuit Dragnea ca trei candidati la europarlamentare vor renunta la mandat. Si ca cei trei sunt urmatorii doi: Plumb si Ciuhodaru. Sunt trei, nu-i asa?

Ca Plumb se duce comisar european…. Poate la Videle, caci de acceptat/ votat pe acolo pe la Comisie.. sunt sanse mai mari sa viscoleasca in Sahara… Si Ciuhodaru va pleca la anu’ Primar la Iasi… La Iasiul in care PSDragnea a fost primit cu atata ‘caldura’ de localnici…

Si ca daca acestia trei (sic) pleaca, devine eligibila lista pana la locul 18! Adica PSDragnea sa ia cam 50% in alegeri si apoi inca doua locuri, pardon trei… Nu e asa ca e frumoasa Romania lui Dragnea? Cu girafe roz si iepuri albastri ce zburda cu voiosie prin satele pentru care ne invidiaza raii aia de europeni?

Hai sa vorbim in soapta, sa nu facem zgomot. Sa nu-i trezim… sa nu-i contrazicem ca’ cica nu e bine ca pot pati ceva…”, a scris fostul premier pe Facebook.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: