Suparare mare in centrul de comanda: „De ce ii mai platim pe Gadea, Badea, Ciuvica, Ciutacu si Codrin?”

opinii

Eforturile de un an de zile ale propagandistilor de la televiziunile borfasilor au fost degeaba. Peste 70.000 de romani au iesit din nou, sambata seara, pe strazile marilor orase din Romania in ciuda valului de injurii, intimidari si dezinformari ale trusturilor de presa subordonate PSD.

Zi de zi, seara de seara, ora dupa ora, zeci de propagandisti mascati in „analisti” sau „jurnalisti” au varsat de pe ecranele posturilor Antena 3 si Romania TV mesaje prin care urmareau demobilizarea protestelor. I-au numit batjocoritor „tefelei”, i-au catalogat „prosti” pentru ca nu ar sti de ce protesteaza, i-au acuzat ca sunt cumparati de Soros, ca sunt „batausi”, nimic din arsenalul de denigrare si dezinformare nu a scapat nefolosit. Minciuna baloasa, calomnia veninoasa, diversiunea fetida au fost armele cu care Mihai Gadea, Mircea Badea, Mugur Ciuvica, Victor Ciutacu, Bogdan Chirieac, Marius Pieleanu, Codrin Stefanescu si multi, multi altii care tocesc scaunele prin studiourile borfasilor le-au folosit pentru a intimida cel mai mare adversar al PSD-ului in acest moment: Strada.

Totul a fost degeaba. Sfidand taifunul de minciuna si vanturile iernii, peste 70.000 de oameni au aratat, sambata, in Bucuresti ca vor sa aiba un viitor in tara lor si ca nu sunt dispusi sa faca niciun pas in spate. Materiale filmate de corespondentii straini au aratat protestatari care explicau intr-o engleza impecabila ca inteleg foarte bine de ce sunt din nou in frig. „Intr-un an de zile de cand sunt la guvernare au creat un asemenea dezastru pentru democratia noastra”, ii spune o tanara corespondentului Euronews. Priviti imaginile de mai jos, asa-i ca este „manipulata”, „ignoranta” si „tefelista proasta”?

De sambata seara este jale mare in centrul de comanda al borfasilor. Asteptau salivand ca dupa eforturile slujbasilor Gadea, Ciutacu & comp. sa fie prezenti la proteste doar cateva sute de oameni. Chirieac s-a si grabit sa anunte, cand manifestantii incepeau sa se adune in Piata Universitatii, ca protestul este un „esec”, intrucat abia daca vin 1.000 de oameni. Au fost de 70 de ori mai multi. De atunci e tacere mare. In locul ranjetelor de satisfactie si mistourilor golanesti care stateau pe teava, gata sa fie varsate impotriva „rezistentilor”, se aude cum slujbasilor le aluneca limba pe gat, inghitita de stupefactie in fata imaginilor cu suvoiul de lume care incearca sa-si indrepte tara spre un alt destin.

Cum totul in centrul de comanda se reduce pana la urma la bani, trupa de trompete mediatice care s-a straduit un an intreg sa anihileze protestul #rezist va avea in curand o mare problema. Vor trebui sa dea explicatii in privinta eficientei activitatii lor, ca doar nu degeaba sunt pompati peste zece mii de euro in salariul fiecaruia. Au avut o misiune si au esuat intr-un mod lamentabil. Daca Gadea o sa apara cu o mana in ghips si Badea va topai in carje sa nu-i credeti ca au avut un accident la schi. Pe partii nu prea se intalnesc mafioti suparati ca nu le-ai livrat marfa promisa, ei se afla, dupa cum bine stiu si cel putin 70.000 de oameni, in birourile partidului de guvernamant si ale clientilor de afaceri ai acestuia.

Foto: Dan Mihai Balanescu

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: