life

Superstitii in gambling: cele mai practicate ritualuri mistice! (P)

Oamenii din toate colturile lumii sunt predispusi sa creada intr-o divinitate sau in superstitii. De cele mai multe ori, aceste convingeri provin din experiente sau lucruri pe care le auzim sau le vedem. Alteori, se dovedeste ca oamenii cred in unele lucruri pentru ca o persoana iubita si in care au incredere le-a spus asta. Superstitia este o credinta primitiva in divinitate / spirite, in farmece si vrajitorii, in numere de basm. De regula o superstitie are o explicatie mistica, religioasa, fara o dovada stiintifica.

Cu atat mai mult, in lumea jocurilor de cazinou, in special la jocurile de pacanele, vom intalni foarte multi oameni superstitiosi. Credintele superstitioase nu sunt exagerate cand vine vorba de gambling. Doar putini cred in abilitatile si capacitatea lor de a juca. Unii cred in abilitatile si norocul lor, in timp ce altii au incredere in influentele supranaturale si in noroc pentru a-i ajuta sa castige jocuri. Incontestabil, norocul este cel mai invocat termen superstitios in lumea cazinourilor.

Credintele superstitioase au adus cu siguranta o oarecare glorie pentru cei care le cred. Ar putea suna ridicol pentru cei ce nu cred in superstitii. Insa unele gesturi sau unele obiecte pot avea o insemnatate pentru unii jucatori. Sunt jucatori care considera ca purtarea unui obiect vestimentar unic le poarta noroc. Altii considera ca un anumit gadget sau un anumit loc din cazinou le poate influenta reusita. Pe masura ce tehnologia a avansat, factorul locatiei a inceput sa conteze mai putin pentru ca acum exista numeroase cazinouri online ce pot fi accesate oricand, indiferet de loc.

Cu toate acestea, sunt jucatori care inca sunt superstitiosi si cu credinta in suflet inca mai folosesc unele ritualuri aducatoare de noroc, in opinia lor.

Gesturi superstitioase

Sunt jucatori care aleg sa faca unele gesturi inainte de joc sau in timpul jocului. De exemplu pupatul zarurilor sau suflatul in zaruri sunt considerate gesturi ce tin de superstitii. Altii isi fac cruce inainte de fiecare runda, isi tin degetele incrucisate sau aleg sa inchida ochii, in speranta ca atunci cand ii vor deschide vor avea mana norocoasa.

Altii aleg sa poarte pantalonii norocosi sau lenjeria intima intr-o anumita culoare atunci cand merg in cazinouri. Uneori, jucatorii merg la cazinouri cu bijuterii unice pe care le considera norocoase, pe care le pastreaza in timp ce joaca. Unele accesorii sunt primite mostenire sau dobandite in diferite momente ale vietii, considerate norocoase si de aici tot acest ritual mistic.

Numerele norocoase

Sunt jucatori care se ghideaza dupa anumite numere, considerate de ei norocoase. Aceasta gandire este foarte subiectiva. Si probabil pentru ca au selectat aleatoriu numarul si au castigat o data sau de doua ori. Numarul 7 este considerat cel mai norocos numar, ceea ce-l face sa fie prezent si in numeroase sloturi online. Alti jucatori au o combinatie de doua sau mai multe numere norocoase. Insa exista si numere considerate ghinioniste, cum ar fi 8 sau 13. Insa fiecare om are propria suita de numere norocoase sau ghinioniste, ceea ce face ca aceasta superstitie sa fie subiectiva.

Culori norocoase

Culoarea rosie este considerata ca fiind cea mai norocoasa culoare, cel putin in lumea jocurilor de cazinou. Chinezii cred ca a purta rosu aduce noroc. Acest lucru ar trebui sa fie destul de usor de facut pentru un jucator. De fapt, pentru a evita ca adversarul sa-ti perceapa optimismul, poti purta culoarea rosie acolo unde este bine ascunsa. Din aceste motive, lenjeria intima rosie este la mare cautare inclusiv in noaptea de Revelion, in speranta ca va aduce noroc in anul ce urmeaza.

Unii jucatori cred in superstitii si au impresia ca norocul straluceste la fiecare joc. Chiar si atunci cand nu castiga, ei inca cred ca castigarea este iminenta pe masura ce isi indeplinesc ritualurile. Alti jucatori practica aceste ritualuri pentru ca au ajuns sa le accepte ca fiind native. Cu toate acestea, unii jucatori nu acorda atentie niciuna dintre aceste superstitii. Ei cred in abilitatile lor si in capacitatea lor de a juca acest joc. Important sa jucati cumpatat si responsabil. Iar pierderile fac parte din joc.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Recensamantul din Kosovo, prelungit cu o saptamana

Guvernul kosovar a decis in ultimul moment sa prelungeasca durata recensamantului in curs, primul din…

13 ore ago

Vaticanul inaspreste procedurile cu privire la presupusele „evenimente supranaturale”

Vaticanul a inasprit vineri procedurile de evaluare a evenimentelor supranaturale raportate, cum ar fi Madonele…

13 ore ago

Barbatul care l-a atacat cu ciocanul pe sotul lui Nancy Pelosi, fostul presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, a primit 30 de ani de inchisoare

Barbatul care a patruns in casa fostului presedinte al Camerei Reprezentantilor din SUA, Nancy Pelosi,…

13 ore ago

New York City a spus ca nimeni nu a fost ranit la arestarile Columbia; dosarele medicale ale studentilor spun altceva

Dupa arestarea studentilor protestatari pro-palestini care ocupau o cladire a Universitatii Columbia luna trecuta, primarul…

13 ore ago

Serbia: Un tren de calatori a intrat intr-un marfar oprit intr-un tunel. Noua oameni au fost raniti

Noua persoane au ajuns la spital, vineri, dupa ce un tren de calatori s-a ciocnit…

13 ore ago