Surpriza, nu e Dragnea. Pieleanu anunta cine este cel mai bun candidat la Presedintie din partea PSD: „80% dintre romani spun ca acestea sunt calitati de presedinte”

politica

Sociologul Marius Pieleanu anunta ca a gasit cel mai bun candidat din partea PSD pentru Presedintie. Acesta este nimeni altul decat Tudorel Toader, ministrul Justitiei.

”PSD ar trebui sa externalizeze candidatura PSD-ALDe la presedintie si sa experimenteze cu Tudorel Toader. Are un profil foarte bun de candidat: profesor universitar, vorbitor de limbi straine, parcurs profesional fara cusur, atitudine didactica, tolerant, nu e impostor, e consecvent, moral si cu simt etic desavarsit in politica. 80% dintre romani spun ca acestea sunt calitati de presedinte.

Sigur ca PSD nu-si permite sa nu aiba propriul candidat si, probabil ca, daca nu va fi vreo fractura de parcurs, Liviu Dragnea e cel mai nimerit in privinta asta.

Dar daca se intampla ceva sau din alte motive presedintele actual al partidului nu vrea sa candideze, eu cred ca cea mai buna formula este Tudorel Toader. Este o formula buna in situatia in care PSD-ul nu-si propune propriul candidat. 2 din 3 social-democrati spun ca Tudorel Toader este o formula buna. Datele sunt de ultima ora, ca acum 2 luni nu spuneau asta, ca are calitatile necesare pentru functia de presedinte”, a declarat Pieleanu la Antena 3.

Pana acum, singurul membru al PSD care si-a anuntat candidatura la Presedintie este Marius Pieleanu.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: