Surpriza pentru angajatii unui restaurant din Barcelona: o rezervare de ultima ora pentru Obama, Springsteen si Spielberg

life

Personalul unui restaurant din Barcelona a avut parte de o surpriza de proportii cand o rezervare misterioasa de ultima ora s-a dovedit a fi pentru fostul presedinte american Barack Obama, insotit de regizorul de film Steven Spielberg si cantaretul Bruce Springsteen, potrivit The Guardian.

Dupa ce a luat masa joi seara la restaurantul Amar al hotelului Palace, trio-ul s-a pozat cu angajatii. Poza a fost postata pe Instagram de un membru al personalului.

Barack Obama si fosta prima doamna Michelle Obama, impreuna cu Spielberg si sotia sa Kate Capshaw, au fost in oras pentru concertul lui Springsteen de vineri seara la Estadi Olimpic Lluis Companys din Barcelona.

Cina a avut loc dupa zborul nocturn al sotilor Obama catre Barcelona, potrivit retelei de radio spaniole Cadena SER. Bucatarul-sef al restaurantului, Rafa Zafra, a spus ca rezervarea lor a fost facuta cu doar cateva ore inainte, la recomandarea renumitului bucatar spaniol-american Jose Andres.

„Jose Andres m-a sunat si mi-a spus ca este o masa foarte importanta, dar ca ar trebui sa nu spunem nimic”, a spus Zafra pentru Cadena SER. Grupul a venit „obosit”, dar dornic sa „incerce totul”, potrivit lui Zafra. In timpul mesei, au „mancat mult” – inclusiv stridii, crustacee si caviar – si „au baut putin”.
„Cel care s-a comportat cel mai bine a fost cel care a trebuit sa lucreze astazi”, a spus Zafra, referindu-se la concertul lui Springsteen de vineri seara.

„Oamenii de la securitate ne-au spus sa nu le cerem fotografii, dar chiar inainte de a pleca, Obama a intrat in bucatarie si ne-a spus ca aceasta a fost una dintre cele mai bune mese ale lor si daca ar putea face o fotografie cu toata echipa”,a adaugat bucatarul-sef.

Vineri, Barack si Michelle Obama, insotiti de Spielberg si Capshaw, au vizitat catevaobiective turistice de referinta din Barcelona, a informat presa locala, inclusiv Sagrada Familia si Muzeul Moco.

Potrivit fotografiilor si videoclipurilor publicate de mass-media spaniola, familia Obama s-a plimbat in centrului Barcelonei, de mana, facand din cand in cand cu mana privitorilor.

Spielberg, un prieten vechi al lui Obama, este prezent la evenimente si in vacante cu fostul presedinte. In timpul mandatului sau la Casa Alba, Obama i-a acordat renumitului regizor Medalia Prezidentiala a Libertatii in 2015. „Povestile lui au modelat povestea Americii, iar valorile lui au modelat lumea noastra”, a spus presedintele de atunci.

Obama este prieten cu Springsteen de cand acesta l-a sustinut in campania electorala in timpul alegerilor prezidentiale din 2008. Perechea a co-gazduit si seria de podcasturi din 2021 „Renegades: Born in the USA”, in care au discutat despre prietenia lor, familiile lor, muzica si problemele cu care se confrunta America.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: