politica

Surse: Cum a fost tratat Cirstoiu de liderii PSD in sedinta maraton a Coalitiei. Medicul a iesit azi cu un mesaj la adresa „politicienilor”

Surse politice au relatat pentru aktual24.ro cum a fost tratat Catalin Cirstoiu de catre reprezentantii PSD in sedinta maraton a coalitiei de luni. Cirstoiu a dat publicitatii luni un  mesaj in care le cere politicienilor care sunt acuzati de presa „sa explice public, daca sunt vinovati sau nu, asa cum am facut eu”.

In sedinta Coalitiei, Cirstoiu s-a plans de cum s-a purtat presa cu el si a spus ca in particular inca ii scriu si zilele acestea oameni din presa care ii cer sa ii opereze. Mihai Tudose de la PSD i-a spus ca e „un Don Quijote ca se lupta cu morile de vant”. De asemenea, medicul a fost ironizat de unii reprezentanti ai PSD. Un participant la sedinta l-a intrebat daca are sindromul Stockholm.

„In ultima luna am muncit pentru un proiect matur de administrare a capitalei. Impreuna cu echipa mea de zi cu zi. Am vrut sa imi pun la dispozitia oamenilor calitatile manageriale pe care le am.

Am crezut ca este posibil sa ma implic din exteriorul politicii si sa incerc sa schimb lucrurile.

Am fost supus unor atacuri care au ca miza multiplele probleme nerezolvate ale sistemului medical, din care fac si eu parte. Poate este momentul pentru o discutie aprofundata despre aceste probleme.

Medicii salveaza vieti, oriunde lucreaza.

Nu am luat decizia de face un pas inapoi pentru ca un medic nu abandoneaza niciodata. In fond, decizia politica trebuie sa revina liderilor politici. Ei au puterea de a face ceva sau nu pentru Bucuresti.

Mi-as dori ca toti politicienii care sunt acuzati de presa sa explice public, daca sunt vinovati sau nu, asa cum am facut eu.

Eu afirm inca o data: nu sunt incompatibil. Pacientii isi aleg unde se trateaza. Nu eu. Am o cariera in spate, am mii de oameni facuti bine. Tratati. Eu le multumesc Bucurestenilor care ma apreciaza”, a transmis Cirstoiu pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
Bogdan Constantinescu

Share
Published by
Bogdan Constantinescu

Recent Posts

„Linie de aparare” la granita cu Rusia. Letonia a inceput sa sape santuri anti-tanc si instaleaza „dinti de dragon”

Letonia a inceput sa sape santuri antitanc de-a lungul granitei sale cu Rusia si Belarus,…

39 de minute ago

Parteneriat pe 100 de ani intre UK si Ucraina. David Cameron a sosit la Kiev pentru a intari acordul, ce prevede aceasta intelegere istorica

In timpul vizitei sale la Kiev, ministrul britanic de Externe, David Cameron, a vorbit despre…

3 ore ago

Cosmarul unui sofer care trecea prin Valcea. Mai multi indivizi l-au atacat cu topoarele, i-au spart luneta si l-au urmarit cu carutele – Video

Un sofer a dat publicitatii imagini suprinse in timpul unui incident foarte violent in judetul…

2 ore ago

Conservatorii lui Rishi Sunak au suferit pierderi istorice in alegerile locale. Laburistii cer alegeri generale cat mai curand

Partidul Conservator, aflat la guvernare in Marea Britanie, a suferit pierderi grele in alegerile locale…

51 de minute ago

Noi amenintari. Kremlinul considera „foarte periculoase” recentele comentarii ale lui Macron privind trimiterea de trupe pe teren

Vineri, Kremlinul a calificat drept "foarte periculoase" comentariile presedintelui francez Emmanuel Macron, care si-a reafirmat…

3 ore ago